Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
08 november 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Tomas Sandstedt
Email
Telefon
Vi vill utöka kompetensen i vår organisation och söker nu en erfaren och engagerad målare som vill bli en del i vårt team. Dina arbetsuppgifter innefattar varierande måleriarbeten främst i våra lägenheter, men också i våra gemensamhetsutrymmen såsom källare, trapphus och tvättstugor. Under vår och sommar kan det även förekomma målning utomhus.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har en hög arbetsmoral. Du arbetar effektivt och har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Du är serviceinriktad och har en vilja av att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete. Tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kollegor som våra hyresgäster. Du ska ha B-körkort, samt goda kunskaper i svenska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper när det gäller att ha god förmåga till positiv kommunikation med människor med olika kulturell bakgrund, i olika åldrar och olika livssituationer då du dagligen möter hyresgäster och arbetar i deras hem.
Fastighets AB Linden logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fastighets AB Linden är Nässjö Kommuns kommunala fastighetsbolag. Vi har idag ca 1700 lägenheter och drygt 100 lokaler. Vi omsätter ca 145 miljoner. Vår huvudsakliga uppgift är att utveckla och tillhandahålla goda bostäder till kommunens invånare.

Vi är en mindre organisation som består av 18 anställda varav
8 tjänstemän, 10 fastighets tekniker. Hela verksamheten finns samlad i nybyggda verksamhetslokaler på Vattenverksgatan 1 i Nässjö. Flera delar av verksamheten handlas upp på entreprenader i olika former.
Till exempel, inre skötsel, måleri, ramavtal för hantverkare och jour-verksamhet.