Hoppa till innehåll

Psykossjuksköterska till öppenvårdsmottagning WeMind Nacka

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Att jobba som psykossjuksköterska på WeMind

Som psykossjuksköterska på WeMind i Nacka arbetar du i vårt multiprofessionella psykosteam där psykiater, sjuksköterskor, case manager, psykolog, kurator och arbetsterapeut ingår.

De åtta medarbetare som jobbar i teamet idag arbetar väldigt nära varandra och bidrar alla med sin unika kompetens. Teamet ingår i ett större psykosorganisation som består av lokala psykosteam vid våra övriga mottagningar.Även samverkan med närstående, andra myndigheter och vårdgivare är en viktig del av arbetet.

Vi lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling och iarbetet som psykossjuksköterska ingår ansvar för administrering och uppföljning av medicinering, mående, hälsa, årskontroller och samordning av insatser för patienterna.Träffa våra sjuksköterskor.

Din nya arbetsplats

WeMind Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser.

Vi erbjuder en attraktiv och meningsfull arbetsplats i naturnära Ektorp Centrum, cirka 15 min från Slussen.Vår mottagning erbjuder individuella arbetsrum i nyrenoverade lokaler och vi har flexibla arbetstider vilket innebär att vi har stor påverkan över vår egen arbetstid så länge verksamhet och patienters behov är i balans.

Verksamheten utgörs idag av en personalgrupp på cirka 75 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, case managers, kuratorer, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och medicinska sekreterare. Vi strävar efter att ha ett tätt samarbete mellan mottagningens olika professioner samt arbetar aktivt för god samverkan med närstående, vårdgrannar och myndigheter.Du kommer att vara en del i ett upparbetat team med mycket erfarenhet.

Om dig
  • Legitimerad sjuksköterska
  • Specialistkompetens i psykiatri och/eller erfarenhet av psykiatri
  • Bekväm med svenska i tal och skrift

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är van att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du sätterpatientgruppen i fokus och har ett starkt intresse för psykosvården och vill vara med och utveckla den vidare. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

WeMind erbjuder dig

För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Du får kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial och förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna. Läs mer om vårt erbjudande.

  • Grundlig introduktion med mentorskap
  • Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling, både internt och externt
  • Trygg anställning genom kollektivavtal, försäkringar och pension
  • Individuell lönesättning
  • Friskvård
  • Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform
  • Handledning
  • Gemensam frukost varje dag
Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti2024. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning
  • Omfattning: Heltid 100%, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras
  • Placering: Nacka & Mobila verksamhet
  • Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Vid patientnära arbete inom WeMind tillämpas kontroll av yrkeslegitimation och utdrag ur belastningsregistret före beslut om anställning enligt gällande riktlinjer.

      För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Steffi Laux, verksamhetschef, på 0762-900389

      Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

      Varmt välkommen!Steffi Laux

      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

      Sök jobbet
      Ansök senast
      31 augusti 2024 (74 dagar kvar)
      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se