Hoppa till innehåll

SYV/Skolledare/Admin

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Praktiska gymnasiet i Nacka är en mindre skola med ca 450 elever och 45 anställda. Vi utbildar morgondagens entreprenörer och över 90% av våra elever får jobb direkt efter studenten.

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Vi finns idag på 33 platser, från Luleå i norr till Ystad i söder och vi har drygt 5500 elever och cirka 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt, detta för att utbildningen ska bli den bästa för våra elever. Sedan november 2017 är vi en del av Academedia


praktiska.se/nacka

Vi söker dig som är stresstålig, flexibel och initiativrik, som inte vill att alla dagar ska se lika ut. Du har flera års erfarenhet från skola, med ansvar för SYV och admin, och gärna även från skolledande befattning. Du gillar att arbeta i en miljö där ungdomars lärande står i fokus. Du kommer att arbeta i en skolledning som arbetar som ett team, där vi ansvarar för så väl skolledning som för administration och syv.

Vi söker dig som är studie- och yrkesvägledare med erfarenhet av arbeta även med administration och i nära samarbete med skolledning alternativt arbetat som skolledare . Du har god kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och läs- och skrivsvårigheter/dyslexi.


I denna tjänst kommer du att ha en viktig roll i skolutvecklingen och i vårt administrativa arbete. Du kommer att ingå i Praktiska Gymnasiet i Nackas skolledning och vi söker därför en erfaren medarbetare med mångårig efarenhet av yrkesprogram och det vägledande och administrativa uppdraget i skolan. I tjänsten ingår att ansvara för:

Studieplaner,Skola 24/schemaläggning på skolan

Plan Digital/tjänsteplanering

Kontering fakturor

SYV-uppdraget

Ta emot nya elever/inskrivning av elever.

IMY-avtal

Personalansvar

Programansvarig

Veckovis möte med mentorerna

Receptionen-bemanna och hjälpa eleverna

Betygshantering

Arbete med att upprätta avtal med kommuner kring IMY-elever och bevakning av dessa avtal

CSN

Bygga programstrukturerna i Schoolsoft

Trygghetsgruppen

Arbeta i nära samarbete med internationaliseringsansvarig.

Delta i elevhälsoteamets arbete

Ha samtal och stödja eleverna i deras utveckling mot målen

Leda ett arbetslag vid EWS-konferenser

Planera och genomföra temadagar, studiedagar mm tillsammans med övriga skolledningen


Tjänsten är en heltidstjänst, med start 14/8 eller så snart som möjligt efter det.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se