Hoppa till innehåll

Däckmontör till Nacka

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi en Däckmontörtill vår kund i Nacka. Ta chansen och sök idag!

Om tjänstenSom Däckmontör hos vår kund kommer du att arbeta i ett litet team på en däckverkstad.Med över 30 års erfarenhet av däckbranschen samt specialistkunskaper inom segmentet premium- och supersportbilar så har denna kund ett brinnande intresseför däck, fälgar och givetvis för bilar av alla dess slag. Vill du bli en del av teamet? Sök tjänsten redan idag!

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet av tjänsten
  • Du kan balansera, lägga om på fälg och skifta hjul
  • Du har manuellt B körkort

Din profilVi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta dom Däckmontör. Vidare ser vi att du är en flexibel lagspelare som trivs med fysiskt jobb.Du behandlar kunder och kollegor med respekt samt kommunicerar både på svenska och engelska.

AnsökanVid frågor om tjänsten kontakta Alexandra på 070 798 26 76eller via mail: alexandra.lonn@fordonsakademin.seVi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.

Om FordonsakademinVi är specialister på att kompetensförsörja fordonsbranschen. Företaget startades av specialister inom fordonsbranschen med mångårig erfarenhet från verkstadsarbete. Vi brinner för att arbetsgivare ska få rätt person med rätt kompetens, i rätt tid. Detta uppnår vi genom att tillhandahålla tjänster inom rekrytering, bemanning och utbildning. Genom våra tjänster är vi med och verkar för en kompetenshöjning i branschen.Vi är en del av Arenakoncernen som med sin närvaro på över 160 orter i Sverige finns tillgängliga i hela landet. Vi tror på varje människas förmåga. Starka individer lyfter varandra. Steg för steg hjälper vi medarbetare och företag att utvecklas och bli starkare – så starka att de i sin tur lyfter andra.VärderingarVi brinner för att matcha ihop arbetssökanden med företag, och vårt arbete sker helhjärtat i alla delar för att hela processen ska lyckas. Vi är alltid personliga, engagerade och professionella i alla våra uppdrag och möten.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 januari 2025 (169 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se