Hoppa till innehåll

Tandhygienist till Nacka Tandvårdsteam

Sista ansökningsdag
15 februari 2025 (167 dagar kvar)
Publiceringsdatum
29 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du vår nästa stjärna inom tandvård?

Är du en driven och erfaren tandhygienist med en passion för att förbättra munhälsan och leverera toppklassig patientvård? Då kan du vara den vi söker!

OM NACKA TANDVÅRDSTEAM

Vi på Nacka Tandvårdsteam letar just nu efter en ny medlem som vill vara en del av vårt dynamiska och framåtsträvande team. Som en del av Dentalum, en av Sveriges snabbast växande tandvårdsgrupper, strävar vi efter att erbjuda hållbar och långsiktig vård med både patientens och medarbetarens välmående i fokus.

Nacka Tandvårdsteam är en modern och välutrustad klinik med sju ljusa behandlingsrum, belägen i hjärtat av Nacka. Vi erbjuder en heltäckande tandvård till patienter i alla åldrar och värdesätter en god arbetsmiljö där alla medarbetare får möjlighet att utvecklas professionellt. Vi använder journalsystemet Alma, digital röntgen samt OPG.

Läs mer om oss här: Nacka Tandvårdsteam

DIN ROLL HOS OSS

Som tandhygienist hos oss spelar du en central roll i vårt team. Du kommer att arbeta med förebyggande tandvård, utföra undersökningar och rengöringar, samt utbilda våra patienter om god munhygien. Vi anpassar varje behandling efter individens behov för att nå bästa möjliga resultat.

Har du erfarenhet av att arbeta med parodpatienter? Perfekt! Vi har en parodontolog på kliniken och vi värdesätter samarbetet mellan olika specialistområden. Hos oss är du strukturerad och självständig men trivs också med att samarbeta med allmäntandläkare och specialister.

VEM ÄR DU?

Du är en legitimerad tandhygienist med minst fem års erfarenhet av kliniskt arbete. Du har en genuin passion för ditt yrke och strävar alltid efter att ge dina patienter den bästa möjliga vården. Du är lyhörd, förtroendeingivande och kan arbeta både självständigt och i team. Att hålla dig uppdaterad med det senaste inom tandvård och munhygien är en självklarhet för dig.

KVALIFIKATIONER:

  • Legitimerad tandhygienist
  • Minst 5 års klinisk erfarenhet
  • Utmärkta kommunikationsförmågor på svenska, både i tal och skrift
  • Erfarenhet av digital journalskrivning
  • Erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar är ett plus
ANSTÄLLNINGSINFORMATION:
  • Tjänstgöringsgrad: 50-100%
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, förmåner och försäkringar

ANSÖK NU!

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

OM DENTALUM

Dentalum är en snabbväxande tandvårdsgrupp i Sverige som fokuserar på att skapa en hållbar och långsiktig vård där både patienters och medarbetares välmående är i centrum. Läs mer om oss på Dentalum.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 februari 2025 (167 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se