Hoppa till innehåll

HUNDDAGIS (mobilt) SÖKER PERSONAL!

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

PERSONAL SÖKES!

(Främst vikariat på heltid, men kan anpassas för rätt person. Finns även stora möjligheter att stanna kvar i företaget med en tillsvidaretjänst längre fram)

Då vårt företag ständigt växer så söker vi nu DIG som vill bli en del av vårt härliga team.

(Ingen i vår personalstyrka ska således sluta arbeta hos oss men vi önskar att välkomna fler kollegor för att kunna ge våra kunder den service de förtjänar! Snart går även en av våra kollegor på mammaledighet så vi behöver hitta en till härlig person att välkomna till Canis-gänget!)

Canis natura erbjuder de flesta tjänster - men är i grunden ett mobilt hunddagis i Saltsjö-Boo. Du kan läsa mer om företaget på vår hemsida!

Tjänsten kan anpassas för rätt person. Det vi eftersöker är en glad kollega som inte räds att få lite smuts under naglarna. På dagis så hämtar & lämnar vi våra underbara hundar från hemmet och tillbringar timmar utomhus i väder och vind. Det innebär vissa dagar väldigt mycket snö, lera & regn - medan andra dagar bjuder på sol, bad och lite mindre skitiga hundpussar. Vi har en stor rasthage á 5000kvm som vi utgår ifrån - men du ska även kunna promenera med hundarna och aktivera hundarna när tillfälle ges. Hos oss behöver man även kunna (eller tänka sig att lära sig) utföra enklare hantering (såsom kloklippning, tandvård mm). Utöver roliga (och ibland väldigt smutsiga) timmar utomhus, så tillkommer tid för städning/tvätt och annat som tillhör i ett företag.

Vi tror att du trivs bäst hos oss om du är någorlunda stresstålig, kan ta egna intiativ samt har en god samarbetsförmåga. Vi värdesätter att anställa en person som har tidigare erfarenheter av jobb inom hund och ett krav är att du har B-körkort med god körvana (manuellt körkort!), då vi framför stora skåpbilar året om.

Meriterande med utbildning - och skulle du kunna erbjuda andra tjänster. företaget så är det alltid ett plus (hundinstruktör/frisör/massör mm).

Jag säger med stolthet att de flesta kunder är väldigt nöjda med vårt dagis/företag överlag och jag som chef är otroligt stolt över samtliga i personal som alltid utför ett strålande jobb med både hundar & kunder. Vi har helt enkelt världens finaste dagisgäng som gärna välkomnar dig!


Vill du veta mer om tjänsten så hoppas jag att du skickar din ansökan till canisnatura@hotmail.com

Känner du någon som skulle kunna tänkas passa för tjänsten - dela gärna inlägget eller tagga! Vi söker någon som vill börja jobba omgående.

(Tyvärr tar vi inte emot praktikanter - många ansöker om detta men vi har valt att inte göra det då flera av våra hundar på dagis inte uppskattar nya människor och det viktigaste för oss är att hundarna på dagis trivs och att flocken är stabil tillsammans med personalen)

Kram från Elin Wiestål,

Chef & ägare av Canis natura AB

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se