Hoppa till innehåll

Personlig assistent till kvinna i Nacka

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

2U Assistans är en privat assistansanordnare för personer med olika typer av funktionsvariationer där det finns ett behov av extra stöd och service i vardagen. Vårt motto är ”Vi vill och kan bättre”, något vi tillsammans med våra kunder och medarbetare arbetar mot dagligen. En viktig del i detta arbete är en god kontakt mellan administrativ personal, de personliga assistenterna och våra kunder där snabb och kvalitativ service är grunden. Som medarbetare hos oss omfattas du av kollektivavtal och har rätt till friskvårdsbidrag.

Är du en trygg, lugn och ansvarsfull kvinna som brinner för omvårdnad, gärna med erfarenhet av assistans?

Jag är en kvinna, 60 år, som har ALS och som söker en personlig assistent som kan hjälpa mig med det dagliga livet. Det innebär allt från att vara sällskap och stöd på promenader (elrullstol) till att ge mediciner och sondmat.

Kanske är du en pigg nybliven pensionär som känner att du föredrar en deltid, eller någon som arbetar som assistent idag och vill jobba heltid - Vi är flexibla. Min man är också min assistent och kommer att vara din handledare.

Jag tycker om promenader, att vara utomhus, läsa böcker, pyssla i hemmet, film och serier och vara med familjen. Min man och jag bor i Nacka, nära stan, i en rymlig lägenhet på ett berg med fin utsikt och i ett lugnt grönt område. Det är nära till kommunikationer.

Min sjukdom innebär att jag inte längre kan tala utan uttrycker mig genom talhjälpmedel och genom att använda en skrivtavla. Får ofta höra att jag skriver så pennan ryker. Därför är det viktigt att du är flytande i svenska i både tal, skrift och i att läsa. Du lär dig gärna nya saker, som mina hjälpmedel. Ömsesidig respekt är viktigt. Det viktigaste är att vi trivs ihop och har en öppen dialog om hur det fungerar.

Låter det intressant? Vi är som sagt både intresserade av några timmars avlösning i veckan samt deltid/heltid. Vilket betyder att vi söker fler än en person.

Intervjuer kommer se löpande så skicka in CV och personligt brev snarast. Märk din ansökan med "Annons ID" eller "Nacka".

Hör gärna av dig så träffas vi och berättar mer!

Din profil

  • Kvinna och gärna omkring samma ålder
  • Arbetslivserfarenhet meriterande
  • Trygg, lugn och ansvarsfull
  • Svenska krav i tal, skrift och att läsa

Tjänsten

  • Söker både heltid-/deltisanställda
  • Ej spikat schema, kommer organiseras utifrån framtida arbetsgrupp
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se