Hoppa till innehåll

VD Inission Munkfors

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Som VD kommer du självständigt att leda verksamheten genom långsiktigt engagemang, målinriktning och affärsmässighet. Rollen har en strategisk inriktning samtidigt som den är verksamhetsnära och operativ. Vidare innebär rollen att du är ytterst ansvarig för att säkerställa att tillverkningsprestandaden för bolaget ligger i linje med företagets affärsfilosofi. Du kommer är väl förankrad inom produktion samtidigt som du har marknadsfokus där kompetens, produktion och teknik är kärnan i verksamheten. Ditt övergripande ansvar är att driva och leda i syfte att skapa hållbar lönsamhet och tillväxt där kunder och medarbetare trivs. Du rapporterar till bolagets styrelse och är placerad på bolagets fabrik i Munkfors.

Vi söker dig som har en relevant utbildningsbakgrund, inom teknik eller ekonomi. För att bli framgångsrik tror vi att du har flera års ledarerfarenhet med fokus på förbättringsarbete, utveckling och tillväxt inom ett tillverkande bolag. Du har med framgång coachat och utvecklat såväl medarbetare som verksamhet mot uppsatta mål. För att lyckas i rollen ser vi att du är en naturlig, närvarande och förtroendeingivande ledare med vana att coacha. Vi önskar en person som tidigare har varit VD för ett mindre eller medelstort bolag, men kan även tänka oss någon som arbetat ur ett helhetsperspektiv och har haft fullt P/L ansvar. Vidare har du en god teknisk och finansiell förståelse från tillverkningsindustrin. Stor vana vid ledningsgruppsarbete, har en mogenhet i sin personlighet och kan leda genom andra. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du entreprenöriell och affärsmässig. Vidare är du jordnära, prestigelös och har en god kommunikativ förmåga. Genom ditt ledarskap skapar du trygghet samt engagerar och entusiasmerar för att nå gemensamma mål. Med struktur, affärsmässighet och ett analytiskt öga har du förmågan att utveckla och driva en verksamhet med fortsatt goda resultat. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik, självgående och har blick för helhet och sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det här är en unik möjlighet att bli en del av en framgångsrik industrikoncern. Vi ser fram emot din intresseanmälan. All kontakt behandlas strikt konfidentiellt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Nordic Executive Search som arbetar med rekrytering av ledande befattningar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin 070-302 61 35. Vi önskar din ansökan senast 18 augusti.

Om bolaget

Inission Munkfors är en specialiserad aktör som erbjuder krävande industrikunder i Norra Europa skräddarsydda utvecklings- och tillverkningstjänster för kompletta elektroniska och mekaniska produkter. Fabriken är beläget i Munkfors, omsätter runt 400 miljoner och har ca 135 medarbetare. Inission Munkfors ingår i den börsnoterade gruppen Inission som omsätter ca 2 miljarder. Läs mer om oss på www.inission.com.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 januari 2025 (159 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se