Hoppa till innehåll

Medarbetare till Goviks Hundakademi

Sista ansökningsdag
12 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Deltid

Varaktighet: Tills vidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning


Om jobbet

Företaget är en öppen plats där alla hundägare, vare sig de söker kurser, hunddagis, butiken, cafét, träningshallen eller besöker salongen, välkomnas hjärtligt. Hos Goviks Hundakademi är fokus tydligt – du och din hund är vår främsta prioritet. Teamet på Goviks Hundakademi delar en gemensam passion och djup förståelse för hundars behov. Det grundläggande målet är att hålla sig ständigt uppdaterad och sträva efter vidareutbildning. En av grundprinciperna är insikten att lärandet aldrig tar slut; det är en evig resa.

Sammanfattning om tjänsten

Vill du arbeta arbeta med hundar och vara en del av ett team av hundentusiaster? Brinner du för hundar, service, försäljning och för att ge kunden en upplevelse i världsklass? Du är alltså en äkta hundnörd. I din roll som en medarbetare på Goviks Hundakademi kommer du jobba varierat med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga driften för Goviks Hundakademi. Nu söker vi en en ny medarbetare, deltid ca 30 timmar/vecka

Din roll

Som medarbetare på Goviks Hundakademi har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner helt enkelt för att ge bra service varje dag. I rollen som medarbetare får du arbeta varierat med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga driften på Goviks Hundakademi.

Detta innefattar som:

· Dagliga rutiner på dagiset som att promenera med våra dagishundar, aktivera dem i hallen och möta hundägare.

· Packa upp varor till butiken.

· Hålla rent och fräscht i våra lokaler

· Betjäna kunder i kassan

· Och självklart bidrar du, tillsammans med dina kollegor, med det lilla extra för att ge våra kunder den bästa upplevelsen!

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för hund med god hundvana och som har fysik som orkar arbeta med hund. Vi söker dig som vill vara en del av ett team som arbetar tillsammans och vill framåt. Du har förmågan att identifiera arbetsuppgifter som behöver göras och att du drivs av att arbeta resultatorienterat och bidra till Goviks Hundakademi´s framgång.

• Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av att arbeta inom en serviceorienterad bransch och har utbildningar inom hund.

• Du är flexibel med arbetstiderna och har en positiv inställning till förändringar

• Du har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande i både tal och skrift

• Vid intresse för pälsvård finns möjlighet att vidareutbilda sig som hundfrisör.

Rekryteringen sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Vår rekryteringsprocess består av telefonintervju, personlig intervju och digital referenstagning. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta oss på mail: rebecca.govikshund@gmail.com Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se