Hoppa till innehåll

TUC Yrkeshögskola, Urmakarskolan, söker Utbildningsadministratör till Mo...

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du tillsammans med andra skapa Sveriges bästa yrkeshögskola och jobba i en organisation där samarbete, förtroende och engagemang är centralt? Då är kanske rollen som Utbildningsadministratör på Urmakarskolan något för dig!

Vad erbjuder vi?Vi erbjuder digen arbetsplats där förändring och tillväxt tillhör vardagen. Vi har ett brett utbud av program och kurser inom bland annat vård, försäljning, behandling, it, teknik, ekonomioch samhällsbyggnad. Den här tjänsten tillhörUrmakarskolan i Motala.

På Urmakarskolan träffar du dagligen dedikerade lärare och studerande. Irollen som utbildningsadministratör är du spindeln i nätet, på riktigt!

I rollen ingår ansvar för administrativa uppgifter och stöd till våra studerande.En annan viktig del i tjänsten är samarbetet med våra lärare som har huvudansvaret för utbildningarna, allt för att helheten blir så bra som möjligt för alla våra studerande. Du möter, ger service och teknisk support till våra studerande samt tar emot övriga externa besökare. Övriga uppgifter som ingår i tjänsten ärschemaläggning, betygs- och resultatrapporteringar,materialbeställningar, fakturahantering, förberedelse inför externa möten och säkerställa en bra arbetsmiljö i våra undervisningslokaler.

Som utbildningsadministratör arbetar du i flertalet digitala system, främst webbaserade verksamhetssystem och är en av de som hjälps åt att bemanna vår telefonväxel. På TUC finns idag ett team med utbildningsadministratörer placerade på olika orter och du kommer att vara placerad på kontoret i Motala.

Tjänsten är ett vikariat på 50%under perioden november 2024 tillmaj/juni 2025 med eventuell möjlighet till förlängning under hösten 2025.Vi ser helst att du kan fördela din arbetstid så att du kanarbeta4 timmar varje dag.

Vad söker vi?Vi söker dig som är en administrativ fena ochtycker om att arbeta i en händelsestyrd vardag. Du tycker om att ta ansvar och ser dig själv som enproblemlösare och en ”doer”. Du utstrålartrygghet och möter personerna runt dig medservicekänsla. Du är prestigelös i ditt förhållningssätt, engagerad, och vill lära dig nya saker.

För att trivas i rollen så tror vi att du har en förmåga att hitta struktur och vara självgående och drivande i det dagliga arbetet. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelskai både tal och skrift. Du är bekväm med att kommunicera på båda språk dådu kommer att ha regelbunden kontakt med personer som talar dessa språk.

AnsökanVarmt välkommen med din ansökan via vår karriärsida. Sista ansökningsdag är 25 augusti. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan.Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta HR-partner Sofia Madariaga.

Mer om ossTUC härstammar från Tranås Utbildningscentrum som 1989 startades som en kommunal utbildningsverksamhet. Den 1 augusti 2010 avknoppades verksamheten från Tranås kommun och drivs idag i privat regi. Vi har under hela vår tid utvecklats och erbjudit en allt bredare mix av utbildningar. Idag är TUC en av Sveriges största YH-anordnare och vår tillväxtresa fortsätter. 2015 förvärvades Urmakarskolan.Besök gärna vår hemsidaTUC:s värdegrund - TUC Swedenoch sidan om UrmakarskolanUtbilda dig till urmakare | Urmakare (urmakarskolan.se).

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se