Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Servicetekniker till Motala!

Sista ansökningsdag
25 september 2024 (8 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker en erfaren och självgående servicetekniker för ett 6-månaders konsultuppdrag (vikariat) med möjlighet till förlängning hos Mixum i Motala. Om du har en teknisk bakgrund och är redo för att ta dig an en ny utmaning inom livsmedelsindustrin, då är detta tjänsten för dig! Tjänsten ska tillsättas omgående.

Information om tjänsten
Anställningsformen är ett konsultuppdrag på 6 månader (vikariat) men med stor möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är 2-skift enligt följande:
Skift 1: Mån-Tor 06:00-15:00, Fre 06:00-13:00
Skift 2: Sön 13:00-23:00, Mån-Ons 14:45-23:00, Tor 13:45-22:00

Till en början kommer du främst att arbeta dagtid (07:00-16:00) för att få en så bra upplärning som möjligt. Startdatum är omgående med viss hänsyn till uppsägningstid. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till felicia.engvall@pn.se

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att ansvara för att hålla produktionslinjerna i drift på tre olika avdelningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
  • Felsökning, reparation och lödning av elektriska system och utrustning inom serviceavdelningen
  • Hantera tekniska utmaningar inom el, hydraulik och pneumatik
  • Arbeta både självständigt och i team för att lösa problem och säkerställa att produktionen flyter smidigt
Kvalifikationer
  • El-bakgrund med erfarenhet av felsökning och reparation
  • Kännedom om hydraulik och pneumatik
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Som person ser vi att du trivs att jobba självständigt såväl som i grupp. Du är flexibel och kan snabbt prioritera det som är viktigast för stunden. Vidare ser vi att du är duktig på problemlösning och har en god initiativförmåga. Om du har tidigare erfarenhet av hygien- och säkerhetskrav inom livsmedelsproduktion är det meriterande.

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en dynamisk och expansiv arbetsmiljö. Här finns stora möjligheter till förlängning och framtida utveckling då vi ser ett ökat behov under 2025. Skicka in din ansökan redan idag. Vi går igenom urvalet löpande!
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 september 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!