Hoppa till innehåll

Operativ HR Businesspartner

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten

I rollen som HR Business Partner kommer du ansvara för att arbeta operativt med personal- och organisationsrelaterade frågor i samråd med HR Chefen och i samarbete med verksamheten. Du kommer vara dedikerad HR Business Partner för vår verksamhet i Dalarna. Verksamheten i Dalarna tillhör affärsområde Nord och innefattar verksamhet i Mora, Rättvik, Leksand och Ludvika.

I din roll kommer du att vara ett stöd till våra chefer i framför allt det operativa, organisatoriska men även till viss del det strategiska HR arbetet. Det viktiga är att du trivs att arbeta i en operativ roll ute i vår verksamhet. Du kommer att arbeta med att implementera HR processer, policys och riktlinjer samt säkerställa att dessa efterlevs. Vidare ansvarar du för samordning och uppföljning samt tillhandahålla metoder, system och processer för våra HR aktiviteter som till exempel rekrytering, ledarskap, utbildning, medarbetarundersökning och lönerevisioner. Dessutom stöttar du i förekommande operativa HR frågor på daglig basis.

Du kommer att arbeta i en personalintensiv bransch med både tjänstemän och kollektivarbetare och kommer vara våra chefer i verksamheten behjälplig, stödjande och sakkunnig vid till exempel förhandlingar, svåra samtal och/eller korrigerande åtgärder, tolkning av kollektivavtal och rehabilitering. Vidare kommer du att arbeta med att kartlägga behov av kompetensutveckling, ledarskaps- och kompetensförsörjning.

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för den lokala organisationen i de avtal du ansvarar för och vara delaktig att driva, följa upp och stötta i förändringsarbeten och vara en viktig länk att identifiera behov och utvecklingsarbetet inom det HR-relaterade området i verksamheten. Du rapporterar till Operativ HR chef och kommer vara en del av Transdevs HR organisation med kollegor placerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Gävle.

Du kommer organisatoriskt tillhöra Transdev huvudkontor men kommer vara placerad i Mora. Resor mellan verksamhetsorterna förekommer frekvent

Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk examen inom personalområdet alternativt att du genom arbetslivserfarenhet tillgodosett dig motsvarande kunskaper. Kanske har du själv arbetat i ledande befattning och har erfarenheter att dela till andra. Du har en god förmåga att hantera stora flöden och kan selektera i den information du kommer att hantera.

Som person har du en mycket god förmåga att arbetat strukturerat, målinriktad och har en god analytisk förmåga. Vidare ser vi att du har en helhetssyn och förmåga att sätta dig in arbetet i sitt rätta sammanhang. Du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och tycker om att bygga relationer både internt såväl som med externa parter. Då arbetet med personalrelaterade frågor berör människor är det av ytterst vikt att du besitter en hög integritet.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan ta tag i saker och visa handlingskraft, du kan prioritera mellan arbetsuppgifter och en god förmåga att hantera många olika ärenden och samtidigt vara den positiva drivkraften. Har du dessutom egen erfarenhet av att vara ledare så är det meriterandeVi erbjuder:

  • En spännande roll hos ett värderingsstyrt bolag där våra medarbetare är vår viktigaste tillgång.
  • Marknadsmässig lön med ett generöst förmånspaket, inklusive pensionsplan enligt ITP, gruppförsäkringspaket, Rikskortet, årligt friskvårdsbidrag på 3000 kr, och ledigt halvdag innan röd dag.
  • Jul- och sommarfester samt flera andra trivselaktiviteter

Omfattning:HeltidPlaceringsort:MoraAnställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Om rekryteringsprocessenLåter detta som ditt nya jobb? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 2024-08-18. Vi kommer hantera processen löpande så den kan komma att stänga tidigare. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare: Anna Strange, anna.strange@transdev.s

(observera! vi kan inte behandla ansökningar som inkommer via mail)

Om oss

Transdev Sverige har cirka 7000medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 december 2024 (154 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se