Hoppa till innehåll

Nu utlyser vi en tjänst som personalplanerare till Dalarna

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken. Våra värderingar – handling, ansvar, nytänkande och samspel – styr vår vardag, och du blir en viktig resurs i det arbetet. Transdev i Dalarna har drygt 100 bussar och 50 servicetrafikbilar. Vi är totalt 350 trafiknära medarbetare på våra fem depåer i Dalarna.

Om rollen

Som personalplanerare arbetar du med den dagliga driften i verksamheten. Det innebär bland annat att du ska planera de bussförare och serviceförare som är i tjänst, lösa akuta problem som kan uppstå och hantera vakanser med kort varsel. I tjänsten ansvarar du även för viss schemaläggning och granskning av tidrapporter. Du rapporterar till driftchefen i affärsområde Dalarna och kommer ha ett nära samarbete med övriga trafikledare i vårt område.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att vara "spindeln i nätet" och har en serviceinriktad personlighet med goda ledaregenskaper. Du tycker om att samarbeta och anser att långsiktighet, öppenhet, delaktighet och ansvarstagande är nyckelord för att få medarbetarna att trivas. Arbetet är tidvis under högt tempo och det är viktigt att du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar samt att du kan behålla lugnet och arbeta ihärdigt och effektivt även under press. Du är en kreativ problemlösare som vågar fatta beslut samtidigt som du hela tiden arbetar proaktivt med att bevaka trafikläget. Det behövs också att du är ständigt uppmärksam och uppdaterad gällande olika händelser och säkerställer att information delges till berörda parter. Rollen kräver fallenhet för noggrann administration och planering.

Kvalifikationer

· Avslutad gymnasial utbildning

· Erfarenhet av arbetsledning, trafikledning och logistik/transport är meriterande

· Trivs med datorn som arbetsredskap och har lätt för att lära dig nya system

· Körkort med behörighet B är krav och D samt YKB är starkt meriterande

Ansökan

Passar du in på den här beskrivningen? Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi jobbar med löpande urval, så tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se