Hoppa till innehåll

Butikssäljare/Kundmottagare

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Mora Motorcenter är ett familjeföretag beläget i Mora. Verksamheten består av bilförsäljning av nya och begagnade bilar och fritidsprodukter, service och reparationer. Mora Motorcenter är stolta representanter för KIA, Yamaha och Arctic Cat. Vi ser en ljus framtid med våra varumärken och har investerat i en ny lokal i handelsområdet Färnäs Kvarn i Mora Noret, med inflyttning hösten 2022.

Vi behöver förstärka vår organisation och söker en Butikssäljare/Kundmottagare på fritid (Yamaha och Arctic Cat). Vi söker en Butikssäljare/Kundmottagare med erfarenhet och/eller ett brinnande intresse för motorer och motorsport.

Du är driven och målinriktad. Arbetet kräver att du är strukturerad och lägger stort värde i god service och sätter alltid kunden i fokus och är social. Arbetet innebär att man säljer in tjänster och varor för att möta kundens behov. Du är engagerad och vill utvecklas.

I rollen som kundmottagare kommer du att möta kundens behov och planera bokningarna åt fordonsteknikerna. Du ansvarar för all löpande kontakt med kunden och ser till att upplevelsen hos Mora Motorcenter blir tillfredsställd och kunden vill komma tillbaka till sin auktoriserade verkstad. Du kommer ansvara för beställningar av reservdelar/tillbehör och förbrukningsmaterial i lager och butiken. Viss administration för webshopen. Arbetet innebär administration så datavana är meriterande. Auktorisationen kräver utbildning fortlöpande. Övriga krav är B-körkort samt god känsla för ordning och reda. A-körkort är meriterande.

Arbetstiden variera 7-16 och 9-18 samt lördagar 10-14 varannan vecka.

Vi erbjuda ett arbete i ett expansivt familjeföretag med möjligheter att utvecklas och med kompetenta medarbetare.

Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (65 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se