Hoppa till innehåll

Guide/Instruktör Fritidsaktiviteter

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Johannisholm Adventure AB erbjuder skräddarsydda friluftsaktiviteter för grupper och familjer, unga som gamla, med guider och all utrustning. Vi har en stugby i Dalarna, och kör både hembaserade semestrar och “round-trip” resor genom Sverige och Norge. Sommaraktiviteter inkluderar kanotpaddling, mountainbike, bushcraft, övernattningsläger, vandringsturer, klättering, bågskytte, flottbyggnad, camping-turer och “team building”.

Just nu söker vi sommarmedarbetare som ska jobba med våra befintliga guider på våra turer genom Sverige och Norge med start omgående. (Arbetsträning ingår).

Du trivs i naturen och har lätt att jobba med gäster; har möjlighet att bo på plats i vårt guide boende och/eller åka på våra Sverige/Norge turer (15 dagar) och Nordkapp turer (18 dagar). Ett giltigt körkort är ett måste.

Våra gäster kommer från många länder men de flesta av våra grupper kommer från Nederländerna; så goda kunskaper I engelska behövs.

Vi jobbar långa dagar och tar ledig när det passar mellan gruppresor.

I arbetet ingår en bred mix av uppgifter, såsom att leda grupper, instruktion av fritidsaktiviteter, resor i minibuss, ledning på utflyckter, enkel fritidsmatlagning med gäster m.m.

Kontakta oss gärna för mer information.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se