Hoppa till innehåll

Reparatör MEK Vedgård

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Ser du fram emot att använda dina mekaniska färdigheter för att lösa problem och trivs med en varierad arbetsdag? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Reparatör MEK till Södra Cell Mönsterås!

Dina arbetsuppgifter på SödraSom vår nya kollega till rollen som Reparatör MEK ingår du i Södra Cell Mönsterås underhållsorganisation under avdelningen Processunderhåll. Här kommer du arbeta tillsammans med ytterligare två mekkollegor. Ditt främsta uppdrag består i att ansvara för alla förekommande mekaniska reparations- och installationsarbeten, där du utför diverse mek- och svetsreparationer samt jobbar mot planerade avdelningsstopp.

Du kommer arbeta nära din grupp men även en hel del arbete självständigt, vilket gör att din initiativ - och ansvarsförmåga är mycket hög samt att du tycker det är kul att få arbeta med att utmana dina talanger för att lösa problem.

Din erfarenhetVi vänder oss till dig med gymnasieutbildning med inriktning verkstad/teknik/mekanik och svetsning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det ärmeriterande om du har erfarenhet från arbete inom industriunderhåll.Vi tror att du som söker är lösningsfokuserad med en flexibel inställning till varje arbetspass då arbetsdagarna ser olika ut med stor variation utifrån behov.

Vi värderar din förmåga att samarbeta då många direktkontakter med andra yrkesgrupper ingår i arbetet. Säkerhet är högt prioriterat på Södra och därför behöver du som person vara säkerhetsmedveten med förståelse för risker och konsekvenser.

Utöver ovanstående behöver du:

- Ha god datorvana

- Behärska svenska i tal och skrift utifrån ett säkerhetsperspektiv

- B-körkort

    Så här är det att jobba på SödraHos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

    PlaceringTjänsten gäller tillsvidare, dagtid och med placering på Södra Cell i Mönsterås. Tillträde sker så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

    Vill du veta mer?Har du frågor om tjänsten eller verksamheten kan du kontakta rekryterande chef Berne påBerne.H.Pettersson@sodra.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Södras HR-avdelning på 0470-89500.

    Fackliga frågor hänvisas till Lars Nilsson, Pappers, pålars.nilsson@sodra.com.

      Vi ser fram emot att höra från dig!Skicka din ansökan via länken senast den 10 juli. Vi kommer tillämpa löpande urval i denna rekrytering vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

      Vi använder tester som en del i rekryteringsprocessen, och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

      Var med och bygg ett hållbart samhälleSödra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52 000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart samhälle. Det sker med fötterna på marken, med örat mot omvärlden och med blicken framåt.

      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

      Sök jobbet
      Ansök senast
      10 juli 2024 (22 dagar kvar)
      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se