Hoppa till innehåll

Medarbetare inom plåt och isolering till SCMS

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Inom Södra Cell erbjuder vi ett brett produktsortiment inom pappers- och dissolvingmassa, skapat utifrån våra kunders behov och med ett hållbart samhälle som riktmärke. Förutom våra massaprodukter levererar vi tallolja och terpentin samt energi i form av el och fjärrvärme. På Södra Cell i Mönsterås finns sedan ett par år världens första biometanolanläggning och Södra är därmed även en växande leverantör av biobränslen.

Till Södra Cell Mönsterås söker vi nu en ny medarbetare inom plåt- och isolering till avdelningen Anläggningsunderhåll.

Dina framtida arbetsuppgifterArbetsuppgifterna består huvudsakligen av att utföra olika typer av plåt- och isoleringsarbeten inom hela anläggningen. Du driver utveckling och förbättringsarbeten inom ditt område men är också en resurs för att stötta övriga funktioner på avdelningen. Du blir del av en engagerad och kompetent arbetsgrupp med kunskaper inom byggarbeten, ställningsbyggnation, isolering, plåtslageri, målning, transporter och diverse grävarbeten. Målet är att tillsammans skapa förutsättningar för en hög tillgänglighet för hela verksamheten. Avdelningen består av 12 medarbetare.

Vem är du? Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom bygg- och anläggning. Yrkesbevis för isolerare och tunnplåtslagare samt erfarenhet från en liknande roll ser vi som meriterande.

Vi söker dig som är van vid att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du har en positiv inställning, drivs av att lösa problem och vågar ta egna initiativ. Utifrån ett säkerhetsperspektiv behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket. Eftersom säkerheten är högt prioriterat hos oss behöver du som söker också ha ett högt säkerhetstänk. B-körkort är ett krav.

Följande ser vi som meriterande men är inte något krav för tjänsten:

- Behörighetsutbildning för heta arbeten, fallskydd, travers - Erfarenhet av mobila arbetsplattformar - Kunskaper i engelska

Placering/Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Mönsterås. Arbetstiden är förlagd till dagtid och beredskap på ställningsbyggnation upp till 9m ingår i tjänsten. Start enligt överenskommelse.

Vad kan vi erbjuda dig?Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Vill du veta mer? Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta ansvarig rekryterare Klara Nilsson på klara.nilsson@sodra.com.

Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen? Kontakta rekryterande chef Dan Jacobsson på dan.jacobsson@sodra.com.

Fackliga frågor besvaras av: Lars Nilsson, Pappers, lars.nilsson@sodra.com.

Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 11 augusti.

OBS! Eftersom vi går in i semestertider kan återkoppling på din ansökan att dröja något.

Vi använder tester som en del av vår rekryteringsprocess.

Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se