Hoppa till innehåll

Instrumentkonstruktör

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Inom Södra Cell erbjuder vi ett brett produktsortiment inom pappers- och dissolvingmassa, skapat utifrån våra kunders behov och med ett hållbart samhälle som riktmärke. Genom innovationer och effektivisering ser vi till att vår förnybara råvara används så klimatsmart som möjligt. I den världsunika processen OnceMore har vi även möjliggjort cirkulära flöden inom textilindustrin – allt tack vare skogen.

Det här får du jobba med på Södra

Då en av våra konstruktörer vid Södra Cell i Mönsterås går vidare mot nya interna utmaningar finns nu möjligheten att söka denna spännande tjänst.

I rollen ansvar du för att genomföra konstruktionsuppdrag med tillhörande beräkningar och dokumentation inom det instrumenttekniska området. Du kommer också ha rollen som delprojektledare i större projekt som genomförs på enheten, men också driva egna projekt i mindre omfattning som är kopplade till ditt kompetensområde. Vidare ansvar du för att genomföra effektiva och lönsamma investeringar med avstamp i Södras gemensamma projekthandbok och leder interna och externa resurser. Du har också ansvar för arbetsmiljö och samordning av personal som genomför montagearbeten. I rollen får du breda kontaktytor tvärsöver Södra och kommer jobba nära produktion, underhåll och labb.

Sammanfattningsvis:

- Genomföra konstruktionsuppdrag inom det instrumenttekniska området-Leda och delta i olika slags projekt-Dokumentation kring exempelvis överlämning av projekt till produktion, underhåll och labb-Ansvar för arbetsmiljöarbete och elsäkerhetsarbete

    Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och dagtid, med placering vid Södra Cell i Mönsterås.

    Vem söker vi?

    Vi vänder oss till dig som har utbildning som högskoleingenjör med inriktning el eller automation och som har erfarenhet av programmering av styrsystem och konstruktion i CAD-miljö. Vi ser också att du har någon slags erfarenhet från arbete inom processindustrin.

    Som person trivs du med att ha ett brett kontaktnät och att arbeta i nära samarbete med olika typer av yrkesgrupper. Du är duktig på att planera och genomföra dina uppdrag med god struktur och kommunikation till iblandade parter. Vi tror också att du gillar problemlösning och att du enkelt kan ställa om och prioritera bland dina arbetsuppgifter.

    Tjänsten kräver att du har B-körkort och språkkunskaper i svenska och engelska.

    Så här är det att jobba på Södra

    Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

    Vad tror du, kan det här vara något för dig? Då vet du vad du ska göra. Vi ser verkligen fram emot att få höra ifrån dig!

    Vill du veta mer?

    Har du frågor om tjänsten eller verksamheten kan du kontakta rekryterande chef Mikael på Mikael.Eriksson-Bradley@sodra.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Södras HR-avdelning på 0470–89500. Fackliga frågor besvaras av Lars-Olof Sand, Unionen, på lars-olof.sand@sodra.com och Pontus Lord, Sveriges ingenjörer, på pontus.lord@sodra.com.

    Vi ser fram emot att höra från dig!

    Vi ser verkligen fram emot att få höra från dig och du är varmt välkommen med din ansökan fram till och med 9:e augusti. Då vi går in i semestertider kan återkoppling på din ansökan dröja något, vi kommer påbörja urvalsarbetet under v. 33.

    Vi använder tester som en del i rekryteringsprocessen, och undanber oss vänligt men bestämt erbjudande om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

      Sök jobbet
      Ansök senast
      09 augusti 2024 (13 dagar kvar)
      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se