Hoppa till innehåll

Underhållstekniker

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Biokraft är ett nordiskt greentechbolag som producerar bioenergi och växtnäring i ett cirkulärt kretslopp genom att återvinna organiskt avfall och restprodukter i storskaliga bioraffinaderier.

Biokraft bidrar till ett fossilfritt, cirkulärt och hållbart samhälle genom att producera förnybar energi i form av biogas. Ökad produktion och tillväxt förutsätter investeringar i kapacitetsutbyggnad i nya eller existerande anläggningar. Biokraft satsar främst på att bygga produktionskapacitet för flytande biogas. Biokraft ska vidare förstärka och utveckla sin ledande marknadsposition genom satsningar på fortsatt tekniskt ledarskap via HOLD Technology™ och en ambitiös tillväxtstrategi. För mer info besök gärna vår hemsida: www.biokraft.com

Underhållstekniker till innovativ biogasproduktion – Mönsterås

Vill du vara med från start och sätta prägeln på framtidens energilösningar? Biokraft expanderar och investerar i en toppmodern biogasanläggning i Mönsterås. Vår vision är att genom omvandling av gödsel kunna tillhandahålla 120 GWh flytande biogas årligen, vilket motsvarar energin i omkring 12 miljoner liter diesel. Ditt bidrag kommer att ha en direkt påverkan på framtidens transport, sjöfart och industri. Är det dig vi söker för att förverkliga detta innovativa projekt?

Din roll i uppstarten

Som Underhålltekniker hos oss kommer du att spela en avgörande roll i uppstarten och den fortsatta utvecklingen av vår anläggning. Du kommer att leda vägen för säkerhet och effektivitet, och tillsammans skapa en hållbar framtid för oss alla.

Dina framtida arbetsuppgifter

- Ansvarig för underhållet såväl en del av driftteamet vilket innebär att arbeta hands on ute i anläggningen.

- Proaktiv i övervakning och optimering av processer.

- Ta fram instruktioner, implementera underhållssystem och underhållsplaner, utföra inköp av reservdelar. Allt för att förbättra anläggningens prestanda.

- Säkerställa att underhållsstrategier genomförs och att teknisk dokumentation alltid är aktuell.

- En mentor inom säkerhetsfrågor och underhåll för hela teamet.


Kompetenskrav

- Erfarenhet och kompetens inom underhåll och drift, med en stark teknisk förståelse.

- Bred erfarenhet från processindustrin, med ett plus för kunskaper inom biogas.

- Ser som meriterande om du har erfarenhet av el och automation.

- Goda språkkunskaper i både svenska och engelska.

- B-körkort och datavana är nödvändigt, liksom tillgång till egen transport.

Vem är du?

- En driven tekniker med en analytisk förmåga och skapande av ordning.

- En nyfiken teknikentusiast som är självständig och samtidigt en lagspelare.

- En kommunikativ person som kan anpassa sig snabbt vid förändrade omständigheter.

- En superb lagmedlem som initierar och bidrar till ett framgångsrikt teamarbete.

Biokraft erbjuder dig

Hos oss får du en omfattande introduktion och kontinuerlig support, vilket innebär att du kan dra nytta av Biokrafts samlade erfarenheter och kunskaper. Vi ser till att du är väl förberedd och utrustad för att göra ett omedelbart intryck.

Här hos oss får du en plats där ditt arbete är av stor betydelse. Du blir en del av vår tillväxtresa där dina idéer och ditt engagemang är avgörande för vår framgång. Vi erbjuder utrymme för personlig och professionell utveckling, stöttad av interna utbildningar och möjligheten till vidare karriärsteg inom företaget. Här kan du göra en verklig skillnad och bidra till en hållbar framtid.

Är du redo att bli en del av vårt team och starta upp något stort? Ansök nu och påbörja din resa med Biokraft i Mönsterås!

Intresserad?

För vidare information om rollen kontakta vår rekryteringsansvarige Pernilla Borgström, 0734–159855 alt pernilla.borgstrom@biokraft.com.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se