Hoppa till innehåll
SG Armaturen AB Luleå logotyp

Teknisk säljare

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
07 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara en del av ett framgångsrikt och expansivt företag som nu etablerar sig i Norrbotten? Sök då denna tjänst!

SG Armaturen AB är ett helägt norskt familjeföretag som grundades 1990 och har sedan dess utvecklats till en av Nordens största belysningstillverkare. Vi specialiserar oss på leverans av kvalitetsbelysning samt tillhörande utrustning för bostäder och kommersiella byggnader med produkter av god funktionalitet och hög hållbarhet. Våra kunder är grossister och återförsäljare i Norden och Europa. Från vårt nya och moderna försäljningskontor samt showroom i Mölndal utgår ett antal säljare, innesäljare, projektörer samt andra stödfunktioner. Vi växer och söker nu att stärka teamet med en säljare inom belysning!

 

Om rollen:

Som belysningssäljare kommer du att arbeta på den professionella marknaden och vara ansvarig för kundkontakten med elektriker, föreskrivande elkonsulter och slutkunder inom det offentliga exempelvis kommuner och landsting. Du jobbar självständigt med bearbetning av befintliga samt nya kunder och utvecklar långsiktiga och strategiska relationer med dessa. Du driver projekt, presenterar produkter och både skapar och deltar i aktiviteter. Väl i projekten jobbar du tillsammans med såväl innesäljare som projektörer där ni samarbetar för att hitta bästa möjliga lösning för kunden. Du kommer främst att jobba inom Norrbotten men resor förekommer till våra fabriker i Odense i Danmark samt Lillesand i Norge där vi har kundrepresentation. Du har ett starkt varumärke i ryggen med attraktiva produkter som andas kvalitet och får goda möjligheter att påverka utvecklingen av framtida produkter utifrån kunders behov. Du erbjuds ett spännande jobb i ett unikt och prestigelöst företag där det inte är långt från beslut till handling.

 

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Uppdatera projekt och kundregister löpande i företagets CRM system.
  • Kreativt presentera företagets tekniska lösningar och produkter för kunder.
  • Vara delaktig vid mässor och kundaktiviteter.
  • Hantera eventuella reklamationer enligt Alem09

 

 Vi söker dig som...
  • Har tidigare erfarenhet av försäljning och arbete mot föreskrivande led.
  • Har tidigare jobbat som elektriker, elkonsult, hantverkare, elgrossist eller liknande
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift
  • Innehar B-körkort
  • Erfarenhet inom belysningsteknik och/eller presentationsteknik är meriterande

Som person är du utåtriktad, noggrann, strukturerad och affärsmässig. Du gillar att ha många kommunikationsvägar och räds inte för att ta kontakt med en ny- eller tidigare kund i syfte att presentera företagets produkter. Vidare förstår du vikten av att bearbeta kunder långsiktigt för varaktiga kundrelationer. Du trivs med att jobba i en rådgivande roll externt mot kund, samt agerar projektledare internt i ett team av projektörer och innesäljare. Vi tror att ett genuint tekniskt intresse gilla problemlösning är viktigt för att trivas i rollen.

 

Övrigt:

Vi erbjuder ett variationsrikt jobb på ett stabilt företag med bra pensionsavsättning, friskvårdsbidrag, fast månadslön samt tjänstebil. Startdatum enligt överenskommelse. Arbetstid: 07:00-16:00 men kan variera beroende på mässor, resor och kundaktiviteter Placeringsort är Luleå eller femkantenområdet (Luleå, Kalix, Boden, Älvsbyn eller Piteå) och arbetet utgår från hemmet.

Sista ansökningsdag: 2024-09-30

Vad händer efter min ansökan? Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup Norr, rekryteringskonsult Peter Nilsson Sandlund. För frågor om tjänsten ring 070 - 549 94 82 peter.nilsson.sandlund@onepartnergroup.se

SG Armaturen AB Luleå logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.