Hoppa till innehåll

Diabetessjuksköterska/sjukssköterska

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu ytterligare en diabetessjuksköterska/sjuksköterska på deltid eller heltid, du är en av våra två diabetessjuksköterskor på Läkargruppen Mölndalsbro. Du kommer framförallt att jobba med diabetespatienter typ 2 men också med vårdcentralens patienter .

På vår vårdcentral i Mölndal har vi ca 7700 listade patienter. I dagsläget är vi ca 27 medarbetare på enheten, som gärna vill bli din kollega. Hos oss arbetar ST-läkare och specialister i allmänmedicin samt ett antal sjuksköterskor, de flesta med olika specialistkompetens och psykologer. Vi har en god tillgänglighet och patienterna har lätt att få kontakt med oss via telefon eller digitalt.

Vår verksamhetsidé är att leverera högkvalitativ sjukvård för våra patienter med god tillgänglighet. Hos oss får du arbeta i en utvecklande arbetsmiljö med tydligt patientfokus.

Våra anställda är vår viktigaste resurs. Vi verkar för en god arbetsmiljö och för att ta tillvara vår personals olika kompetenser på bästa sätt. Vårt mål är att vara en arbetsgivare som inger stort förtroende hos befolkningen och som kan erbjuda en arbetsplats där de anställda känner arbetsglädje och delaktighet.

Läkargruppen Mölndalsbro är en del av Distriktsläkarna AB.

Kom och bli en del av vårt team.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se