Hoppa till innehåll

Riskingenjör med inriktning SIL och funktionssäkerhet

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Motiveras du av att lösa tekniska utmaningar med fokus på teknisk hållbarhet? Letar du efter en arbetsplats där gemenskap, hjälpsamhet och engagemang är i fokus? Då kan det här vara en spännande roll för dig! Här får du chansen att vara en del av ett världsledande företag som arbetar för att skydda hälsan och hållbarheten för våra kunder. Ta klivet mot en meningsfull karriär med Kiwa!

Om tjänsten

Är du en erfaren ingenjör som brinner för tekniska utmaningar inom kraft- och processindustrin? Kiwa Technical Consulting anlitas ofta för utmanande uppdrag där utbildningsnivå och erfarenhet gör skillnad. Här får du möjlighet att tillhöra ett ambitiöst och erfaret team med spännande uppdrag som syftar till att hitta lösningar som skapar hög säkerhet och tillit under en önskad eller utökad livslängd.

I rollen som konsult ingår du i ett team som utför uppdrag och utvecklingsprojekt inom riskanalyser, SIL och funktionssäkerhet inom olika teknikområden och branscher, främst kraft- och processindustrin Varje kunduppdrag är unikt och ger dig möjligheten till personlig utveckling samt ett omväxlande arbete som drivs både i grupp och genom egna projekt. Du och dina framtida kollegor skapar en helhet som ger våra kunder lösningar som är unika på marknaden.

I rollen ingår det att:

· Tillsammans med kollegorna leda riskanalyser hos kunderna samt definiera säkerhetskrav och verifiera att utrustning och system lever upp till kraven.

· I tätt samarbete med kollegorna ta fram bra beslutsunderlag och dokumentation av resultat och rekommendationer till kunderna samt stötta dem i genomförandet.

· Utveckla och utvecklas med teamet. Vi har en stark tradition av att hjälpa varandra att lösa de frågeställningar och problem vi får förtroende att hantera av våra kunder.

Tjänsten utgår från Kiwas kontor i Karlstad eller Göteborg. Arbetet kräver en del resor främst inom Sverige, men även utlandsresor kan förekomma.

Är det här du?

· Högskoleingenjör eller Civilingenjör

· Minst 5 års arbetslivserfarenhet

· Erfarenhet från arbete med SIL-verifiering och riskanalyser

· Körkort

Det är meriterande om du har

· Erfarenhet från praktiskt arbete inom Processindustri, exempelvis som processingenjör eller automationsingenjör Konsulterfarenhet- och/eller projektledarerfarenhet

Vi ser att du trivs med att arbeta självständigt och lösningsfokuserat. Att bygga täta och långvariga relationer med kunder såväl som kollegor är en central del av rollen därför ser vi att du har social kompetens och har en förmåga att kommunicera och möta olika människor.

Vad kan du förvänta dig av oss i gengäld?

Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation. Det är tack vare våra medarbetare som genom sitt engagemang och sin kunskap bidrar med säkerhet och hållbarhet till våra kunder och även till samhället. Därför satsar Kiwa mycket på sina anställda och deras utveckling. Genom ditt dagliga arbete, intressanta projekt och utbildningar kommer du och din kompetens ständigt att utvecklas när du är en del av Kiwa! Hos oss är laget före jaget viktigt och tillsammans skapar vi en positiv arbetsmiljö där vi alla är en del av en större gemenskap, Kiwa-gemenskapen!

· Stabila villkor- Kiwa har kollektivavtal

· En förmånsportal med stort förmånsutbud och ett generöst friskvårdsbidrag

· Ersättning för bland annat läkarvård, vaccinationer och möjlighet till en grundlig hälsoanalys

· En timbank så du kan vara ledig när du vill- inte bara när kalenderns röda dagar infaller

· Möjligheten att åka med på Kiwas skidresa tillsammans med ca 100 härliga kollegor

Så här söker du

Ansök genom att klicka på ”sök den här tjänsten” och registrera din ansökan.

Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

För frågor gällande tjänsten kontakta enhetschef, Magnus Le Grand på magnus.le-grand@kiwa.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Kiwa går på semester från 5/7 och därmed pausas rekryteringsarbetet. Urvalsarbetet påbörjas 12/8.

Trevlig sommar!

Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.

Om Kiwa

We ARE Kiwa- Är du?

För oss på Kiwa är vår värdegrund, ARE, utgångspunkten i allt vi gör. Ambitious, Reliable och Engaged. Känner du dig bekväm i vår värdegrund, strävar efter att skapa förtroende och trovärdighet mot kund och hos dina medarbetare och är samhällets och individens säkerhet i samhället viktigt för dig? Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation. Vi är en global aktör med lokal förankring. Vi har starka kundrelationer och hög service med ett fokus på säkerhet, teknik och hållbarhet. Vi har ett brett utbud och erbjuder tjänster inom processäkerhet, fastighets- och lyftsäkerhet, lantbruk samt inom livsmedels- och byggbranschen. Som koncern är vi verksamma i över 40 länder och har ca 10 000 anställda runt om i världen. I Sverige har vi ett tjugotal kontor mellan Kiruna och Malmö där totalt 900 medarbetare arbetar tillsammans för ett säkrare samhälle.

Övrig information

Kiwas målsättning är att ha en arbetsplats som är drogfri. Därför genomför vi slumpmässiga alkohol- och drogtester under året. Bakgrundskontroller kan förekomma under rekryteringsprocessen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se