Hoppa till innehåll

Fysioterapeut

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu en timanställd fysioterapeut till vårt hemtrevliga äldreboende Berzelius, som är ett särskilt boende med 67 lägenheter med inriktning på demens och somatik.

Boendet ligger i centrala Mölndal bland villor och radhus nedanför Fässbergs kyrka och omgivande grönområde.

Hos oss får du kompetenta och hängivna chefer som stöttar och utvecklar dig i din roll som fysioterapeut och i din utveckling på Forenede Care. Vi driver ett företag där du är med och växer tillsammans med oss. Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, gruppledare, och verksamhetschef.

Vi vill göra skillnad, för människor, för samhället och för framtiden.Arbetsuppgifter Som legitimerad fysioterapeut är du med och skapar förutsättningar för patienten att leva ett så självständigt, delaktigt och meningsfullt liv som möjligt. Du gör bedömningar av aktivitets- och funktionsförmåga samt utför insatser såsom träning och behandling, utprovning och förskrivning av hjälpmedel samt arbetar preventivt för att upprätthålla god hälsa. Du arbetar såväl självständigt som tillsammans med kollegor och övriga yrkesgrupper. I ditt arbete ingår också att handleda och delegera personal samt att dokumentera enligt gällande lagar och föreskrifter. Beskrivning av tjänsten

Som fysioterapeut hos oss arbetar du behovsstyrt på plats iverksamheten

För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa relationer, har ett stort engagemang och är serviceinriktad.

Känner du igen dig i ovan? Sök redan idag, vi rekryterar löpande!Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. I den mån det begärs ska du även uppvisa giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

  • Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.
  • Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.
  • Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.
  • Motion. Friskvårdsbidrag.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Timanställning

LÖN

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

Ansökningar behandlas löpande.

KONTAKTPERSON

Larissa Jönsson

E-post: larissaj@forenedecare.se

Telefon: 0739015714

Har du frågor kring tjänsten? Varmt välkommen att kontakta mig för mer information

Varmt välkommen in med din ansökan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se