Hoppa till innehåll

Växa Sverige söker administratör till avdelningen Kokontroll® & KAP

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (2 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

All data om nötkreatur tillsammans med rådgivningstjänster och digitala verktyg är det vi kallar Kokontrollen. Kokontrollen, som just firat 125 år, hjälper våra kunder att se helheten i sin produktion och ger tillgång till träffsäkra rapporter, standardiserad provmjölkning, analyser och branschjämförelser. På avdelningen Kokontroll & KAP arbetar vi även med härstamningskontroll, vars data underlättar kundernas avelsplanering och ger officiell härstamning. Vill du också vara med och utveckla Sveriges mjölk- och nötköttsproduktion?

I tjänsten hos oss kommer du att:

  • Ingå i vår grupp av Kokontrollsadministratörer och arbeta med frågor kring Kokontroll, härstamning, genomisk testning och KAP
  • Ha massor av kundkontakter, via telefon, mail och besök, svara på kunders frågor kring Kokontrollen, härstamning samt vårt managementsystem MinGård.
  • Följa upp och administrera nya och befintliga kunder, registerhantering i våra olika registreringsprogram
  • Följa upp provmjölkningar och kvalitetsnyckeltal
  • Utskick av provmaterial och provhantering av genomiska tester
  • Registrering av indata, posthantering, felrättning i vår Kodatabas och CDB samt annat administrativt arbete i Kokontrollen vid behov

Lämplig utbildning och erfarenhetSom person är du noggrann och initiativrik och att prata med kunder ska kännas lätt och roligt för dig. Du trivs med ett jobb som innehåller arbetsuppgifter av mer rutinartad karaktär och du gillar att arbeta vid datorn. Du har lätt för att se möjligheter, skapa goda relationer och att samarbeta. Goda kunskaper i svenska språket.

Om du har kunskaper och erfarenheter i administrativt arbete och/eller arbete i lantbrukssektorn är det ett plus men inget krav. Kanske har du arbetat på gård, som husdjurstekniker eller annat och tycker det vore kul att arbeta mer administrativt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom egen drivkraft, stort engagemang och förmåga att möta människor. Du är placerad på vår driftplats i Kalmar tillsammans med en grupp kollegor med stark gemenskap och samhörighet där vi skrattar mycket och ofta.

Omfattning och placeringsort Heltid och tillsvidare med placering i Smedby, Kalmar.2025 flyttar vår driftplats till Algutsrum på Öland.

Lön enligt överenskommelse.

För mer information är du välkommen att kontakta Avdelningschef Jessica Kinnander, jessica.kinnander@vxa.se 073-066 45 67 Facklig kontaktperson: Patrik Davidsson, patrik.davidsson@vxa.se 073-096 36 12

Ansökan senast 2024-09-15 Intervjuer kan komma att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se