Hoppa till innehåll
AstraZeneca logotyp

Animal Technician | AstraZeneca | Göteborg

Sista ansökningsdag
17 september 2024 (5 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Ta chansen att bli en central del av AstraZenecas globala team som Animal Technician! I denna roll kommer du att ansvara för den dagliga skötseln av gnagare och grisar, där du säkerställer högsta standard inom djurvård. Här får du möjlighet att utveckla din kompetens inom laboratoriedjur och samtidigt bidra till banbrytande forskning som hjälper till att förbättra livet för patienter världen över.

Kort om uppdraget
  • Placeringsort: Mölndal
  • Typ av tjänst: konsultuppdrag
  • Uppdragslängd: 2024-10-14 till 2025-04-14 med goda möjligheter till förlängning
Dina arbetsuppgifter

Som Animal Technician kommer du att ansvara för daglig skötsel och välfärd för djur, inklusive uppfödning och vård av transgena möss. Du kommer även att utföra tekniska procedurer såsom insamling av biologiska prover och administrering av mediciner. Vidare kommer du att ansvara för daglig dokumentation och rutinmässiga uppgifter inom anläggningen. Du kommer att arbeta enligt de högsta standarderna för säkerhet, hälsa, miljö och kvalitet. Det kan också förekomma att du behöver vara flexibel och arbeta under helger eller utanför ordinarie arbetstid.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med gnagare och/eller ett starkt intresse för djurskötsel och djurvälfärd. Du bör ha kunskap om principer och begrepp inom laboratoriedjursvetenskap, särskilt inom djurvälfärd och de 3 R:na. Vidare ser vi att du har en utbildning från naturbruksgymnasium eller liknande. Utbildning inom laboratoriedjursvetenskap för gnagare och andra djur är meriterande.

Om AstraZeneca

AstraZeneca är ett globalt biopharmaceutiskt företag som fokuserar på att upptäcka, utveckla och marknadsföra receptbelagda läkemedel för några av världens allvarligaste sjukdomar. AstraZeneca är stolta över deras unika företagskultur som inspirerar innovation och samarbete. Här ges anställda möjlighet att uttrycka olika perspektiv och känna sig uppskattade, energiska och belönade för sina idéer och kreativitet.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" och fyller i formuläret samt bifogar ditt CV. Personligt brev är valfritt. Vänligen kontakta rekryterare Oscar Sahlin via telefonnummer 072 204 84 03 om du har några frågor eller funderingar.

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet från syd till norr på ca 100 orter. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
AstraZeneca logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 september 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.