Hoppa till innehåll
Toyota Material Handling logotyp

Administratör korttidsuthyrning

Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du jobba med Sveriges ledande leverantör av truckar?

TruckHuset i Mjölby är Toyota Material Handling Swedens logistiska center. Här arbetar närmare 60 medarbetare, på kontoret och i verkstaden. En av våra viktiga verksamheter är att hyra ut truckar till våra kunder i Sverige och nu söker vi en administratör till vår korttidsadministration.

Dina arbetsuppgifter:
I din roll som administratör arbetar du med uthyrning av truckar, alltid med kundens bästa i fokus. Du tar emot förfrågningar från kunder, såväl externa som interna, via telefon och mejl, samt hjälper kunden att hitta fram till den bästa lösningen. När affären är klar så hanterar du all administration som är kopplad till affären.

Dina främsta arbetsuppgifter:
  • Hantera förfrågningar från kunder, såväl externa som interna.
  • Hyra ut truckar.
  • Samråda med säljare ute på fältet för att hitta bästa lösningen för kunden.
  • Sköta all administration kopplat till truckuthyrning, som exempelvis avtalsskrivning transportbokningar och fakturering.
Din profil:
Grundläggande för din profil är att du är serviceinriktad, engagerad och gillar att prata med människor! Du har lätt för att skapa kontakter och ta egna initiativ. Du gillar att arbeta i högt tempo med varierande uppgifter. Du är inte rädd för att lära dig allt om våra produkter och hur de används hos våra kunder.

God datavana är ett krav då arbetet sker administrativt i våra affärssystem. Då arbetet innefattar fakturering premieras en god förståelse och erfarenhet av ekonomisk administration. Vi förutsätter att du har minst gymnasial utbildning och grundläggande ekonomisk och teknisk förståelse.

Vårt erbjudande
  • TruckHuset erbjuder en trivsam och familjär stämning, kompetenta kollegor och tryggheten i att arbeta i en stabil och global koncern.
  • Flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete för att stödja balans mellan arbete och privatliv.
  • Friskvårdsbidrag om 5 000 kr/år och andra erbjudanden i vår förmånsportal för att främja hälsa och välbefinnande.
  • Förskottssemester och möjlighet att använda tidbank för flexibel ledighet och återhämtning.
  • Arbeta i en stimulerande miljö med många kontaktytor där du kan dra nytta av stödet och expertisen hos dina kollegor.
Mer information

Vi värdesätter mångfald och rekryterar baserat på kompetens för att främja inkludering.

Vi avstår från kontakt med rekryteringssajter. Vi använder bakgrundskontroll som en del i rekryteringsprocessen.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du ansvarig chef Emma Åberg, 070-317 85 45.

Välkommen med din ansökan!
Toyota Material Handling logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 september 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om oss
Vi är Sveriges ledande leverantör inom materialhantering! Hos oss på Toyota Material Handling Sweden erbjuder vi en omfattande portfölj av manuella och automatiserade truckar samt tjänster, inklusive service, reservdelsförsörjning, uthyrning, rådgivning och förarutbildning. Med innovativa lösningar och cirka 600 dedikerade medarbetare, strävar vi efter säkrare och effektivare materialhantering. Vi är ett sälj- och servicebolag inom en global koncern.
Toyota Material Handling är en dynamisk arbetsplats där vi kontinuerligt strävar efter förbättring. Vi har ambitiösa klimatmål och är en arbetsgivare där säkerhet och hållbarhet är viktigt på riktigt. Vår företagskultur sätter människan i fokus, varje individ är värdefull och vi arbetar tillsammans för att uppnå gemensamma mål. Här välkomnas dina idéer och åsikter.