Hoppa till innehåll

Slomarps vårdboende söker kock för extra vid behov

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (49 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Slomarp är ett vårdboende med inriktning demens beläget strax utanför centrala Mjölby. Slomarp ligger i en trivsam miljö med närhet till Skogssjön och härliga grönområden. Slomarps vårdboende består av 92 lägenheter varav 86 är boendeplatser och 6 är korttidsplatser. Verksamheten innefattar även dagverksamheten Treklövern.

I verksamheten ingår även vår restaurang där vi tillagar och serverar lunch och middag till våra boende. Vi har även lunchservering för allmänheten alla dagar i veckan.Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu efter en kock som kan arbeta extra vid behov. Som kock hos oss på Slomarp blir du en del av ett härligt team där gemenskap och sammanhållning är mycket högt värderat. Måltiden är en central och mycket viktig del för våra boende och vi brinner för att alltid göra det lilla extra för att sätta guldkant på vardagen.

I arbetsuppgifterna ingår matlagning (inklusive specialkost) förberedning av kallskänk samt servering och disk.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med minst gymnasialutbildning, gärna med några års erfarenhet. Tidigare erfarenhet inom storkök är meriterande.

  • Särskild visstidsanställning, extra vid behov
  • Arbetstider: dagtid måndag-söndag
  • Tillträdesdatum enligt överenskommelse

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du vill arbeta på en arbetsplats där du tillsammans med ditt team kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas. Du skulle beskriva dig själv som en serviceinriktad och ansvarsfull person som brinner för att skapa värde genom måltid för våra boende.

Det här kan vi erbjuda dig

  • Utvecklingsmöjligheter
  • Karriärvägar
  • Personalförmåner
  • Trygga anställningsvillkor

Om Attendo

På Attendo arbetar vi helhjärtat med att ge trygghet och omsorg till människor som behöver stöd i vardagen. Vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder där vi visar att vi bryr oss om varandra. Vi kallar det Med hjärta för omsorg.

Vi tror att delaktighet, tydlig kommunikation och ett närvarande ledarskap leder till trivsel och arbetsglädje.

Attendo är en lärande organisation och välkomnar nya idéer och initiativ för att vi tillsammans ska kunna utveckla omsorgen framåt.

Våra värderingar Omtanke, Engagemang och Kompetens vägleder oss i vårt arbete för att kunderna ska trivas och känna självständighet.

Vi erbjuder kollektivavtal, tjänstepension och avtalsförsäkringar för att ge dig en trygg anställning. Som medarbetare får du även del av förmåner, däribland friskvårdsbidrag, attraktiva erbjudanden och rabatter via förmånsportalen Benify.

Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Kim Wallin Andersson, 0723939605

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se