Hoppa till innehåll

Melleruds kommun söker en parkarbetare

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vad kul att du är intresserad av oss!
Melleruds kommun är en grönskande kommun med många träd och grönytor som bidrar till en attraktiv miljö med bra lokalklimat. Vill du vara med och ta hand om Melleruds fina utemiljö?  Vi söker dig som har ett brinnande intresse av grönska och natur med grundläggande trädgårds- och naturutbildning.

Melleruds kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats genom att värna om en god arbetsmiljö med hög delaktighet. Vår organisation bygger på öppenhet, ärlighet och integritet. För oss är trygg välfärd för alla generationer och omtanke för varandra två viktiga grundpelare.

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna, våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang.

Om verksamheten
Gata- och parkenheten är en enhet inom Samhällsbyggnadsenheten som sköter och underhåller kommunens parker och grönområden och skapar därigenom mervärde för Melleruds invånare. Vi sköter bland annat om parker, träd, lekplatser, badplatser, vandringsleder samt planteringar och utsmyckningar. Hos oss finner du en arbetsplats som bidrar till trivsel, god och vacker miljö för alla som lever i, verkar och besöker Melleruds Kommun. Vi arbetar för en sund och naturlig livsmiljö för människor, djur och växter med fokus på biologisk mångfald och leveranser av ekosystemtjänster.

Arbetsuppgifter
I arbetet kommer du att utföra trädgårdsarbeten med inriktning på planteringar, trädbestånd, grönyteskötsel, sköta om samt inspektera lekplatser och vandringsleder. När vintern kommer är du en viktig del i vår vinterväghållning med såväl snöskottning som halkbekämpning. Du kommer att jobba i arbetslag samt självständigt och bidra med att göra Melleruds Kommun till en vackrare och mera attraktiv plats. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har grundläggande trädgårdsutbildning, eller på annat sätt införskaffat dig goda kunskaper inom trädgård, parkarbete samt växtlära. För att lyckas i arbetet som parkarbetare i Melleruds Kommun behöver du inneha B-Körkort för manuell växellåda. Har du körkort för motorsåg, röjsåg, certifikat för skylift samt arbete på hög höjd är detta meriterande.   
 
Som person är du serviceinriktad och du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har förmåga till helhetssyn och kan se frågor i ett större perspektiv där du också är flexibel utifrån situationen. Vidare är du en person som tar initiativ och sätter igång och avslutar arbeten för att uppnå bra resultat. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.  

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Melleruds kommun tillämpar rökfri arbetstid. Urval och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningsperioden och vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdatum. Vid behov kan provanställning komma att tillämpas. I Melleruds kommun tillämpas individuell lönesättning, ange därav löneanspråk i din ansökan.


För oss är det viktigt att ta vara på mångfalden och bemöta människor med respekt oavsett ålder, kön, religion eller etnisk bakgrund. Som arbetsgivare är vi alltid öppna för att tillvarata nya kompetenser.
Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se