Hoppa till innehåll

Servicelektriker

Sista ansökningsdag
04 oktober 2024 (25 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi fortsätter vår tillväxt resa och behöver nu förstärka med fler elektriker för installation av solcellsanläggningar, batterilagringar, laddboxar samt el-service. Vi söker dig som vill vara med och driva oss framåt.

2electrify AB grundades 2014 i Mjöbäck, verksamheten flyttades 2024 till Skene, Marks Kommun. 2electrify AB sysselsätter idag ca 35 medarbetare och har verksamhet inom både el-entreprenad, el-service och solceller.

Vi är ett innovativt företag som jobbar i framkant med smarta elinstallationer, Smarta Hem, stora som små el-anläggningar och solceller. Vi strävar efter att skapa långsiktiga affärsrelationer genom att leverera rätt produkt med hög kvalitet till rätt pris. Vårt ledord är "Professionalitet i alla led".

För oss är det av högsta vikt att våra anställda trivs och arbetar bra tillsammans. Vi erbjuder dig att arbeta i en positiv företagskultur med entreprenörsanda, bra arbetsvillkor, teamkänsla och framåtanda. Hos oss har du chansen till personlig utveckling och egna idéer för att föra företaget framåt.

Som person är du ordningsam och noggrann, lösningsorienterad med fokus på rätt kvalitét men framförallt så är du positiv och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du har framåtanda och du trivs med att arbeta på ett strukturerat sätt med kundens behov i fokus. Du har ett bra kommunikativt och pålitligt sätt att förmedla information till våra kunder så att de känner sig nöjda och trygga.

Då arbetet innebär resor så är körkort för bil (B) ett krav.

Vi hanterar ansökningar löpande så avvakta inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten så kontakta vår avdelningschef för El-Service Robin Johansson. Telefon: 0735 - 30 85 56. E-post: robin.johnsson@2electrify.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se