Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
01 augusti 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Stöten fortsätter att växa i rasande takt. Med flera omfattande investeringar de senaste åren som bland annat nytt snökanonsystem, ny stollift, nya skidbackar och fler boenden tar vi nu sats mot ännu en fantastisk säsong. Till vintern står vi inför en inspirerande utmaning som vi behöver hjälp med – att toppa föregående rekordsäsong med en ännu bättre!


Här i Stöten jobbar alla avdelningar tätt ihop i en familjär gemenskap vilket per automatik gör att vi har fantastiskt roligt på jobbet. Ta chansen att arbeta i en oslagbar fjällmiljö som inte bara innebär Sälens bästa skidåkning utan även unika erfarenheter och vänner för livet. Bli en del av Stöten-familjen du också!


Att arbeta som snöläggare kräver att man tycker om att arbeta utomhus dag som natt, i både vind och kyla. Du bör ha god fysik, vara teknisk lagd, initiativrik och kunna jobba självständigt i ett team. Det är önskvärt med en viss skotervana då skoterkörning ingår i tjänsten. Vi håller med förarbevis för skoter. B-körkort är ett krav.

Som snöläggare jobbar du med snöproduktionen i våra backar. Arbetet består i att flytta och övervaka kanoner och slangar, samt vind, luft och temperaturförhållanden. Ni arbetar i tremannalag som är indelade i tre skift/dygn.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se