Hoppa till innehåll

Tandhygienist Folktandvården Malung

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Malung är en liten, lugn och trygg ort i Västerdalarna med en fantastisk natur nära inpå som du kan njuta av under årets alla årstider. Orten är mest känd för den populära Dansbandsveckan som äger rum här vecka 29 varje år och som lockar människor från hela Sverige och angränsande länder. Kommunen har ett rikt föreningsliv så chansen är stor att du hittar något intresse som passar just dig.

Endast 60 km norrut ligger en av Sveriges största vinterskidorter Sälenfjällen där man kan njuta av skidåkning, skoterturer, hundspann, äta god mat på några av de bästa restaurangerna i landet, vandra, cykla, fiska, paddla kanot och mycket mer.

Kommunen har även en flygplats så du enkelt kan ta dig till flera orter i Sverige eller ner till kontinenten.

Kliniken har sex behandlingsrum och här jobbar verksamhetschef, kliniksamordnare, en tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete där du får möjlighet att jobba med alla olika odontologiska områden och alla åldersgrupper, vi har en god stämning och arbetsgemenskap och söker nu dig som vill vara med i vårat gäng och erbjuda god vård till våra invånare samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Då kliniken ingår i område Central klinik Malung, så kan arbete vid behov och överenskommelse även förekomma på andra kliniker i området.

Tandhygienist Folktandvården Malung

Arbetsuppgifter

Du kommer som tandhygienist i Malung att ha varierande arbetsuppgifter inom en tandhygienists kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar.

Som tandhygienist har du en viktig roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du utför undersökningar samt identifierar, bedömer och planerar lämpliga munhälsovårdsinsatser tillsammans med patienten, samt även i samråd med tandläkare.

Tillsammans på kliniken ansvarar vi för barn-, vuxen- och äldretandvård.

Vi erbjuder ett härligt gäng med kollegor, omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning. För oss är det mycket viktigt att samarbeta och trivas tillsammans.

Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandhygienistexamen och svensk legitimation. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande. Du använder svenska i tal och skrift.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt.

Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Körkort B är ett krav.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Fackliga kontaktuppgifter

Fackförbund - Region Dalarna

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se