Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Logistikadministratör till Bredband2

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du noggrann, strukturerad och självgående? Har du en stark drivkraft och en vilja att ständigt förbättra och utvecklas? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Bredband2 är Sveriges tredje största leverantör av fiberbaserade tjänster och ser till att över en halv miljon kunder har internet både hemma och på jobbet. De erbjuder användarvänliga tjänster som internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till både privat- och företagskunder. De satsar varje dag på utveckling, uppskattning och gemenskap. Feedback är en central del av kulturen och varje månad mäts medarbetarnas nöjdhet för att förbättra arbetsmiljön.

Som logistikadministratör kommer dina främsta arbetsuppgifter vara mottagning av inleveranser, enklare orderplock, märkning, registrering och paketering av varor. Du kommer också säkerställa att all relevant information loggas, hantera utskick och returnerad hårdvara, samt inventera och uppgradera lager. Vid returnerade varor kan det också innebära fabriksåterställning och renovering på hårdvaran. Ytterligare arbetsuppgifter kommer vara att vara delaktig i det dagliga underhållet av arbetsplatsen.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir direktanställd av Bredband2. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider, måndag - fredag. Anställningsgraden är 100% och tjänsten startar omgående eller så snart vi har hittat rätt person.

Detta söker vi:

Vi söker en person som är noggrann, strukturerad och självgående. Du är driven och har en stark vilja att ständigt förbättra och utvecklas. Ansvarstagande och duktig på att hålla ordning och reda är viktiga egenskaper i denna roll.
Tidigare erfarenhet inom administration eller lager är meriterande, men inget krav.

Vill du hitta din framtida arbetsplats och tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Bredband2, Logistikadministratör, IT, Malmö

Sökord: Bredband2, Logistikadministratör, IT, Malmö
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com