Hoppa till innehåll

Personlig assistent sökes

Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Vi söker dig som har tålamod och som har förmågan att läsa av vad individen behöver hjälp med. Brukaren är en man med psykisk utvecklingsstörning med betydande beteendestörningar. Han saknar möjlighet till kommunikation. Detta innebär att han har skapat sig sitt eget språk och behöver dig som assistent för att kunna guida honom i sin vardag och minska risken för hans självskadebeteende. Det händer att han blir utåtagerande och det är därför bra om du är trygg i dig själv samt att du har ett låg affektivt förhållningssätt.


Du kommer arbeta i brukarens hem och vara behjälplig i alla vardagliga situationer såsom matlagning, tvätt, städning och personlig hygien.

Brukaren är i behov av tillsyn vilket innebär att du alltid behöver vistas i samma rum som brukaren. Arbetet ställer stora krav på tålamod utifrån att brukaren saknar kommunikation.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se