Hoppa till innehåll
Semler Retail Filial logotyp

Fordonstekniker till McLaren Malmö

Sista ansökningsdag
22 december 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
24 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Rickard Wicander
Email
Arbetsbeskrivning

Är du en fordonstekniker med hög yrkesstolthet som uppskattar möjligheten att ta stort eget ansvar? Gillar du att jobba i ett mindre, engagerat team där alla arbetar mot samma mål och hjälps åt? Då kan du vara den vi på McLaren Malmö letar efter!

Som fordonstekniker hos
oss får du en betydelsefull roll där du tillsammans med dina kollegor säkerställer att McLaren Malmös kunder får en exceptionell och personlig service. I din roll kommer du att arbeta med uppgifter som leveransservice, montering av extrautrustning, service och underhåll samt felsökning. Vi värdesätter ett öga för detaljer och förväntar oss att du tar ansvar för ditt arbete och alltid strävar efter att leverera toppkvalitet.

Din profil

Vi söker en driven och engagerad fordonstekniker som har några års erfarenhet inom fordonsbranschen. Du är ansvarsfull, noggrann och en utpräglad lagspelare med en positiv inställning.

För att passa hos oss
ser vi att du har:
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Tidigare erfarenhet som fordonsmekaniker
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort för manuell växellåda
  • Erfarenhet av att arbeta med HV-system inom
bilbranschen

Vad vi erbjuder

McLaren Malmö är en del av Semler Premium, en av Skandinaviens största aktörer inom premiumsegmentet i bilbranschen. Vi erbjuder en unik möjlighet att arbeta med en av världens mest exklusiva sportbilstillverkare. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och personligt, i en arbetsmiljö där vi ständigt investerar i våra medarbetares kompetens. Vi erbjuder en trygg anställning med generösa friskvårdsförmåner och kontinuerlig vidareutbildning, både digitalt och på plats i McLaren-fabriken i Woking, Storbritannien.

Om oss

McLaren Malmö ingår i Semler Premium, ett bolag som ägs av Semler i Danmark. Vi representerar en rad exklusiva bilmärken såsom Aston Martin, Lamborghini,
Bentley, Porsche och självklart McLaren. Som del av vårt team får du vara en del av en organisation som står för kvalitet, engagemang och innovation.

Ansökan

Skickas på mejl till Rickard Wikander på riwic@semlerpremium.se

Anställning sker
löpande. Sista ansökningsdag 22-12-2024.

Vi ser fram emot att
höra från dig och hoppas att du vill bli en del av vårt engagerade team på
McLaren Malmö!
Semler Retail Filial logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 december 2024 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren