Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Lastbilschaufför sökes!

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (16 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du ha ett omväxlande och stimulerande arbete på en förvaltning som arbetar med positiva frågor som samhällsengagemang och meningsfull fritid? Läs då vidare!

Arbetsuppgifter

Just nu söker fritidsförvaltningen i Malmö stad efter en chaufför som kommer att köra interna transporter med lastbil till förvaltningens olika verksamheter. Via en digital arbetsorder kommer du att få bokningar av transporter som du sen kommer att genomföra. I ditt uppdrag kommer det även att ingå traktorkörning.

Du kommer att vara anställd på sektionen Hantverk/mark vilket innebär att din arbetsdag kommer att börja och sluta i sektionens kontor/garage på Augustenborg. Då fritidsförvaltningens anläggningar finns över hela Malmö med omnejd kommer du ha hela staden som arbetsplats. 

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag och vi tillämpar flextid.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:

  • Digitalt C/C1 körkort för lastbil
  • Yrkeskompetensbevis för att köra lastbil
  • Utbildning i ADR (farligt gods) 1.3
  • Goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt
  • Grundläggande datakunskaper
  • Bra lokalsinne


Som person är du ansvarskännande, engagerad och säkerhetsmedveten. Din samarbetsförmåga är god och du har ett gått bemötande både mot interna och externa aktörer. Du är även flexibel och kan anpassa dig till förändrade omständigheter.

Arbetet som chaufför ställer ibland krav på att du ska kunna arbeta självständigt och att du därför behöver ha en förmåga att kunna planera hur uppdraget ska utföras samt inte vara rädd för att fatta egna beslut.  

Om arbetsplatsen

Fritidsförvaltningens sektion Hantverk/Mark är en sektion som alla arbetar mot Malmös samtliga fritidsanläggningar och fritidsgårdar. Sektionen består idag av 13 medarbetare. Fem hantverkare, två tekniker inom el-tele-data, en projektledare, en trädgårdsingenjör, två trädgårdstekniker, en mekaniker och en chaufför. Hantverk och marks uppdrag innefattar att åtgärda och förebygga skadegörelse, inbrott och skaderisker på fritidsförvaltningens anläggningar, samt entreprenad på bi-ytor via avtal med stadsfastigheter.

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren