Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Reservdelssäljare/Kundmottagare på heltid till JOAB i Malmö!

Sista ansökningsdag
25 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu en reservdelssäljare/kundmottagare till JOABs serviceverkstad i Malmö. Där erbjuds service av deras påbyggnationer på lastbilar i fräscha verkstadslokaler. Är du en driven person som sätter kunden i fokus? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå reservdelsförsäljning så som orderhantering, reservdelshantering och reservdelssupport. Som kundmottagare kommer du att ha en nyckelroll, där du har direktkontakt med kunder men även samarbete med verkstaden i Malmö och våra övriga verkstäder i Sverige. Du hanterar bland annat orderläggning och fakturering.

Oavsett om det är reservdelar eller kundmottagning, kommer stor del av arbetet bestå av att säkerställa att våra kunder får ett professionellt och bra bemötande.

Produktkännedom är viktig för att kunna ge rätt service till kunden, något som vi kommer hjälpa dig att utveckla. Du kommer i rollen vara en självklar del i hela processen, från offert-försäljning-order-fakturering. Du medverkar i allt förekommande reservdelsarbete så som lagerarbete, inventering, ordning och reda.

Detta söker vi:

- Du är van att arbeta affärsmässigt, har några års erfarenheter av reservdelsförsäljning/kundmottagning i fordonsindustrin och då helst tunga fordon.
- Du är social, kreativ och självgående, har en positiv attityd och är en problemlösare som inte är rädd för att hugga i. Du tycker om försäljning och det är extra meriterande om du har produktkännedom gällande lastväxlare, kranar och sopbilar eller annan teknisk försäljning.
- Är flytande i tal och skrift i svenska och engelska.
- Har vana av att hantera datasystem så som Office 365 och även erfarenhet av att arbeta i affärssystem. På JOAB arbetar de i Jeeves.

På JOAB erbjuds ett omväxlande arbete där din kompetens tas tillvara. Du blir en viktig del av deras serviceteam där du får ta ansvar och får möjlighet till kompetensutveckling. JOAB har Kollektivavtal med Teknikföretagen IF Metall samt erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan redan idag, vi intervjuar löpande!

Om arbetsgivaren:

JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 300 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont samt sopbilar. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige och Finland. JOAB är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 och erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för våra kunder.

Sökord: Kundmottagare, Reservdelssäljare, Försäljning, Kundservice, Fordonsindustrin

Sökord: Kundmottagare, Reservdelssäljare, Försäljning, Kundservice, Fordonsindustrin
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com