Hoppa till innehåll
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp

Tulladministratör sökes i Malmö

Sista ansökningsdag
08 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du bli en del av ett dynamiskt team och ta ditt kunnande inom tull, import och transitering till en ny nivå? Vi på Lernia söker nu en erfaren tulladministratör med spännande operativa uppgifter där du får möjlighet att utvecklas och växa.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en erfaren tulladministratör som vill ta ansvar för de operativa uppgifterna inom tull, import och transitering. Som en viktig del av teamet kommer du även att hantera tullager och säkerställa att all dokumentation är korrekt och uppdaterad.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara att hantera tulldeklarationer, övervaka importprocesser och säkerställa att alla regler och föreskrifter inom tullhantering följs noggrant. Du kommer också att vara ansvarig för att rapportera och analysera tullrelaterade data för att identifiera eventuella förbättringsområden och effektivisera processerna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom tull, import och transitering, samt en känsla för detaljer och precision. Du kommer att vara ansvarig för operativa uppgifter och behöver vara bekväm med både svenska och engelska.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och har en stark analytisk förmåga. Du är van vid att arbeta i team och har lätt för att kommunicera med olika intressenter både internt och externt.

Tjänsten kräver en professionell och återhållsam approach - du är den som kan hålla huvudet kallt när det stormar som mest. Det är ett arbete som kräver skicklighet och noggrannhet, men också en dos av kreativitet och problemlösning när det oväntade inträffar.

Ansökningsinformation

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Olivia Gunnarsson via e-post: olivia.gunnarsson@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.