Hoppa till innehåll
Hagab Industri AB logotyp

Teknisk Säljare

Sista ansökningsdag
14 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Teknisk säljare till Skåne

HAGAB är ett välkänt varumärke inom ventilationsbranschen och företaget har en offensiv plan för de kommande åren. Därför letar vi nu efter en teknisk säljare som vill vara med och växa tillsammans med oss. 

Vi erbjuder
Som teknisk säljare hos oss erbjuds du fördelar som stor flexibilitet, korta beslutsvägar och att få arbeta i ett företag med positiv utveckling som präglas av en stark laganda och kamratskap. Som stöd har du teknisk support, innesälj, och övriga medarbetare. Du får bra marknadsmässiga villkor, tjänstebil och alla verktyg du behöver för att utföra ditt jobb.  

Vad har Henrik Sollenby, försäljningschef, att säga om tjänsten och företaget?

”Vill du bli en del i ett ovanligt okrångligt företag? Välkommen till Hagabs fantastiska säljteam. Här kommer du att vara en del av ett team där vi ställer upp för varandra och gör allt för att vi tillsammans skall lyckas och ta en större del i den marknad där vi idag är ett starkt varumärke. Vi söker dig som gillar att jobba i ett team men också på ett strukturerat och målmedvetet sätt kan skapa din egen framgång och vara självgående”

Läs mer om vad Henrik har att säga om livet på Hagab.

https://career.masterhelp.se/hagab

Om tjänsten
Som teknisk säljare arbetar du med hela vår produktportfölj där du utvecklar affären med befintliga och nya kunder. Kunder kan vara ventilationsfirmor, grossister eller föreskrivande led. Distriktet omfattar Skåne med fokus på Malmö/Helsingborg. Det är ett spännande distrikt med stor potential. Du utgår hemifrån och det är därför viktigt att du har erfarenhet av arbete från ett hemmakontor och vad det innebär. I tjänsten kan det förekomma några övernattningar om året. 

Din profil
För att passa i rollen som teknisk säljare ser vi att du är en självgående, driven och strukturerad person med stort affärssinne. Du är förtroendeingivande och förstår vikten av att skapa goda och långsiktiga relationer med kunder och kollegor. Det är viktigt att du är serviceinriktad och sätter kunderna först. Du har rätt inställning när det kommer till att utvecklas och är öppen för förändringar. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från branschen men det är viktigt att du har ett tekniskt intresse och ett logiskt tänkande. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. 

Vi ser även att du har:

  • Erfarenhet från liknande roll med uppsökande försäljning
  • Vet vad det innebär att ha hemmakontor och jobba självständigt
  • Erfarenhet från byggbranschen är meriterande
  • Erfarenhet från B2B är meriterande
  • Goda IT-kunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort  
Tveka inte att skicka in din ansökan om du tycker att beskrivningen stämmer överens med dig. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Victor Gustafsson. Du når Victor på 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
HAGAB är ett värderingsstyrt bolag och en offensiv aktör i ventilationsbranschen. Tack vare ett antal nyskapande produkter som hindrar att brandgaser sprids i ventilationssystem är HAGAB ett aktat varumärke. Företaget startade som ventilations- och legotillverkare i mitten av 1980-talet - strävan efter att utveckla egna produkter fanns från början. Nära samarbeten med relevanta partners - konsulter, brandskyddsexperter, installatörer, etc - har inneburit nyskapande produkter med god efterfrågan. Minst lika efterfrågad är vår ackumulerade kunskap om brandskydd i byggnaders ventilationssystem. All utveckling och tillverkning sker vid anläggningen i Taberg söder om Jönköping. HAGAB ingår i Herencokoncernen. Vi är 30 anställda med en omsättning på cirka 80 miljoner kronor. Läs mer om oss på www.hagab.se.

Hagab Industri AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup