Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Gruppchef på APLs QC mik avdelning

Sista ansökningsdag
15 december 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en trygg ledare och vill vara med och utveckla och kvalitetssäkra processer tillsammans med dina medarbetare? Då kan rollen som gruppchef på APLs QC mik avdelning i Malmö vara något för dig. Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos APL.

Om företaget

APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som är ett individanpassat läkemedel för en enskild patient, i syfte att förbättra och rädda liv. Många beredningar görs till barn och till vuxna med olika typer av överkänslighet. APL är statligt ägt och en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel och är även en etablerad kontraktstillverkare inom Life science-industrin med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APL:s ca 500 medarbetare är verksamma vid fyra tillverkningsenheter runt om i Sverige. Läs gärna mer på www.apl.se
Tillverkningsenheten i Malmö producerar icke-sterila läkemedel i form av lagerberedningar och kontraktsprodukter till kunder. Vid QC-avdelningen utförs mikrobiologisk och kemisk kontroll av producerade läkemedel för att säkra kvalitet inför frisläppning till marknad. Avdelningen kontrollerar också råvaror och förpackningsmaterial som används som insatsmaterial vid produktion av läkemedel. VI GÖR SKILLNAD FÖR PATIENTER MED SÄRSKILDA BEHOV!
APL kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar. För att du ska trivas behöver våra värderingar Affärsmässig, Lyhörd, Lösningsorienterad och Ansvarstagande passa in på dig.

Arbetsuppgifter

Som gruppchef blir du en av tre gruppchefer inom QC Malmö och ditt team utför mikrobiologiska analyser. Ditt team består av 12 kompetenta och engagerade mikrobiologer. Tillsammans med ditt team kommer att ansvara för mikrobiologisk kontroll av läkemedelsprodukter, insatsmaterial, produktionsmiljö och mediasystem (renat vatten) i enlighet med GMPkrav. Det mikrobiologiska laboratoriet analyserar också prover från andra läkemedelsföretag och samverkan med externa kunder är en del av vardagen. Det tvärfunktionella samarbetet mellan olika grupper, specialister och chefer är viktigt och en del av dina arbetsuppgifter. Du arbetar i en inkluderande, prestigelös och resultatfokuserad organisation.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Akademisk examen inom mikrobiologi eller likvärdig erfarenhet
* Tidigare erfarenhet i ledande befattning
* Erfarenhet av mikrobiologiska analyser i GMP klassad, eller annan regelstyrd verksamhet
* Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
* Erfarenhet av lean och förbättringsarbete är meriterande

Vi söker dig som är en trygg och prestigelös ledare som får energi av att leda och skapa rätt förutsättningar för dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår gruppens mål. Viktiga egenskaper och förmågor är att du har ett tydligt, involverande och kommunikativt ledarskap i kombination med ett genuint intresse av att få dina medarbetare att växa med ansvar och nå de uppsatta målen för verksamheten. Ditt ledarskap ger en tydlig inriktning för både det operativa och verksamhetsutvecklande arbetet. Det är naturligt för dig att stötta dina medarbetare och din ledarstil kännetecknas av en öppen attityd där du har lätt för att samarbeta och engagera andra människor. Rollen kräver att du är noggrann och kvalitetsmedveten då du arbetar i en GMP-reglerad verksamhet.

Övrig information

Start: Omgående, med viss hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 december 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.