Hoppa till innehåll

Behandlingsassistent

Sista ansökningsdag
10 september 2024 (9 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 augusti 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Västerbo ungdomsvård söker nu vaken nattpersonal till deras enhet Slottsparken HVB, med omedelbar anställning för roller som behandlingsassistenter och socialpedagoger. Dessa positioner innebär att du kommer att arbeta nattpass för att säkerställa ungdomarnas trygghet, stabilitet och välbefinnande under natten. Slottsparken HVB är ett hem för vård och boende som fokuserar på att stödja ungdomar med olika psykosociala behov och utmaningar.

Arbetsuppgifter och ansvar

1. Säkerställa trygghet och stöd under natten

Som vaken nattpersonal är din främsta uppgift att övervaka och stödja ungdomarna under natten. Detta innebär att vara närvarande och tillgänglig för att hantera eventuella situationer som uppstår, samt att säkerställa att de boende känner sig trygga och omhändertagna.

2. Beredskap för övriga boende i verksamheten

Utöver att arbeta direkt med ungdomarna på Slottsparken, kan du också behöva ha beredskap för att stötta andra boende inom verksamheten vid behov. Detta kräver en hög grad av flexibilitet och förmåga att agera snabbt och effektivt i olika situationer.

3. Utföra checklistade arbetsuppgifter under nattpass:

Under nattpassen kommer du att följa utförliga checklistor som är utformade för att säkerställa att alla nödvändiga arbetsuppgifter utförs korrekt och i tid. Dessa uppgifter kan inkludera:

  • Regelbundna rundor och kontroller för att säkerställa att alla ungdomar sover tryggt och har det bra.
  • Dokumentation av nattens händelser och eventuella avvikelser i enlighet med verksamhetens rutiner.
  • Förberedelser inför morgondagens aktiviteter, såsom att förbereda frukost eller se till att lokalerna är i ordning.
  • Larmhantering och eventuellt första hjälpen vid behov.
  • Kommunikation och samarbete med övrig personal, både i samband med överlämningar vid skiftbyte och vid oförutsedda händelser.


Kvalifikationer och egenskaper:

För dessa tjänster söker Västerbo ungdomsvård dig som har en utbildning inom socialpedagogik, behandlingsassistent eller liknande relevant utbildning. Erfarenhet av att arbeta med ungdomar i behov av särskilt stöd är meriterande. Du bör vara en person som har en hög grad av ansvarskänsla, förmåga att arbeta självständigt samt en naturlig fallenhet för att skapa trygghet och stabilitet i miljön omkring dig.

Tjänstens omfattning:

Tjänsterna tillsätts omgående, och innebär nattarbete med schemalagda pass. Anställningen är på heltid.

Västerbo ungdomsvård erbjuder en dynamisk och stödjande arbetsmiljö där ditt arbete gör en verklig skillnad för ungdomarnas livskvalitet och utveckling.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se