Hoppa till innehåll

Fransktalande Kundservice / Administration – Sommarjobb -Malmö

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Med över 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.


Fransktalande Kundservice / Administration – Sommarjobb -Malmö

Drivs du av att hitta rätt lösningar till kunder? Gillar du kundkontakt och att ge service? Är du tillgänglig i veckorna 25-28? Som kundservicemedarbetare bemöter du dagligen kunder för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Du tar emot ordrar, stöder vid leverans och offerter samt är behjälplig på kontoret.

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad samt har goda kunskaper i franska och engelska. Du har ett professionellt och positivt bemötande och genom din lösningsorienterade förmåga får du kunden att känna sig högst prioriterad.

Tjänsten är tidsbegränsad med placering på kontoret i Malmö.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och du är välkommen att skicka in din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se