Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
11 september 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Relativt nya lokaler med mycket modern utrustning. Se gärna film https://www.youtube.com/watch?v=He5aJrgM2_c Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper:

Du har gärna jobbat med tyngre fordon tidigare och gärna erfarenhet med just däck. Erfrenhet eller intresse av att göra hjulinställning på lastbilar är ett stort plus. Du uppskattar och klarar av ett praktiskt och fysiskt krävande arbete och som vill arbeta en däckverkstad där alla hjälps åt och samarbetar. Du hugger i där det behövs och är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete, oavsett vad det gäller. .

B-körkort är ett krav i tjänsten och det är meriterande om du även har truckkort.


Vi ser fram emot din ansökan!


Se hur vi har det https://www.youtube.com/watch?v=He5aJrgM2_c Vi söker en däckspecialist, som vill bli en del av Ulrix i Malmö


Arbetsuppgifter: Vi har kunder med personbilar, lastbilar eller entreprenadmaskiner. Du kommer att arbeta som däckmontör i verkstaden samt ute hos kund eller på väg med servicebil. Dina arbetsuppgifter är däckbyte samt montering och balansering samt hjulinställning på både lätta och tunga fordon. Under perioder är tempot högt och ställer höga krav på stresstålighet, flexibilitet, effektivitet och samarbete. Vi har även kunder som behöver hjälp utanför arbetstid. Du kommer även ha kundkontakter och säkerställer att kunderna får ett gott bemötande och en god service.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 september 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se