Hoppa till innehåll

Treklangens föräldrakooperativ söker kock

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om jobbet

Har du ett stort matlagningsintresse och skulle vilja arbeta på en liten förskola med låg personalomsättning? Tycker du om att laga maten från grunden med ekologiska och säsongsbaserade råvaror? Då är vi intresserade av dig! Treklangens föräldrakooperativ i Malmö söker nu en kock på 50 % som ansvarar för matlagning, menyplanering och beställning av matvaror med start i september.

Treklangen är en av Malmös äldsta privata förskolor och med sina tjugo barn också en av de mindre. Förskolan ligger i en trygg miljö med utsikt över ett stort grönområde. Vi är ett välfungerande föräldrakooperativ med engagerade föräldrar, en ansvarsfull styrelse och kompetenta pedagoger.

Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till barnens positiva värderingar om mat. Som kock hos oss är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Vi arbetar aktivt med vårt miljötänk och använder i möjligaste mån ekologiska och kravmärkta livsmedel.

Du kommer att ha daglig kontakt med barn och pedagoger. Det är därför viktigt att du utöver ditt intresse för mat och hälsa också tycker om barn.

Arbetsuppgifter

· Laga lunch och förbereda mellanmål

· Bistå vid servering

· Planera veckomenyer

· Göra beställningar av varor

· Hålla rent köket

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i kök och talar svenska flytande. Du bör även ha kunskap om näringslära och specialkost. Vidare är det meriterande om du har en 3-årig kockutbildning och HACCP-utbildning.

Övrig information

Tillträde september eller enligt överenskommelse.

Jobbtyp: Deltid, Tillsvidare

Förväntad arbetstid: 20 h i veckan

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se