Hoppa till innehåll

Personlig assistent, Malmö

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker dig som önskar arbeta som personlig assistent till en kvinna i 25-års åldern som bor i en lägenhet i Malmö. Kvinnan är i behov av stöd med all daglig livsföring samt med kommunikation, aktivering, stöttning och motivering. Hon har diagnos autism. Som kommunikationshjälpmedel används AKK och TAKK. Hon kommunicerar med olika ljud och det krävs att man är uppmärksam och har stor lyhördhet. Det är önskvärt att du som söker har erfarenhet av att arbeta med människor med diagnos autism, tydliggörande pedagogik samt AKK och TAKK.

Kvinnan gillar sällskap, musik, bildböcker och att vara ute på promenader. Hon är vanligtvis glad och har sina stunder under dagen då hon är i behov av vila. Det är viktigt för henne att känna sig trygg och lyssnad på. Ibland kan hon fastna i sina ticks och ljud och kan bli väldigt orolig om hon inte känner sig förstådd.

Vi söker dig som är engagerad och trivs med att jobba med människor. Egenskaper som värdesätts för denna tjänst är närvaro, lugn, tålamod och empati. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är det meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi ser gärna att du som söker ser jobbet som långsiktigt. Du kommer att ha ett rullande 2-veckors schema med tjänstgöring måndag, onsdag och fredag ena veckan och tisdag och torsdag den andra veckan. Arbetstiderna är 15.00 - 08.30 alla dagar med sovande jour.

Vänligen ange referensnummer när du söker tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sundholmen Personlig Assistans är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se