Hoppa till innehåll

Personlig assistent till ung man i Bunkeflostrand

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Deltidstjänst 40-80% tjänst(er) med fasta schemarader, (kan ev delas av två assistenter). Även timvikarie kan vara aktuellt.

Jag är en kille på 28 år som har en Cp-skada. Jag kommunicerar med Bliss/widget- kommunikationskarta, ljud och kroppsspråk och du blir mitt stöd i kontakter med andra. Du måste kunna svenska språket väl och vara lyhörd, inkännande för mina behov och vilja. Vissa dagar är jag på dagverksamhet där du är min personliga assistent.

Jag behöver också hjälp med personlig omvårdnad, mat och sondmat, hjälp vid förflyttningar och träning. Tvätt, hålla ordning på mina grejer och hjälpmedel ingår också.

Jag bor i Bunkeflostrand med mina föräldrar i stor egen del av huset.

Jag gillar att planera och hitta på saker. Musik är ett stort intresse. Går gärna på konserter, teater eller kollar på sport. Dansa är också kul även om jag ”sitter i rulle”.

Du behöver vara trygg i dig själv, ordningssam, tålmodig men också kunna ta initiativ, ge energi och gilla att vara aktiv under din arbetsdag. Vi ser gärna att man vill jobba med detta långvarigt.

Kanske har du utbildning från vård och omsorg, pedagog, socialt arbete, arbetsterapeut, fysioterapeut, media- kommunikation eller lämplig erfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av liftar och olika hjälpmedel är det ett + liksom om du gillar att sjunga och spelar något instrument.

Personkemi är såklart viktigt och att du har god fysik. Körkort är ett plus. Rökfri. Vi har djur i huset så inga allergier.

Jag har assistans dygnet runt med vaken natt. Vi har rullande 4 veckors schema,

Vanliga arbetstider är:

Vardag: dag 07.30-16.10 kväll 16.00-20.10 natt 20.00-07.40,

Helg: dag 09.00-16.00 kväll 16.00-21.10 natt 21.00-09.10 (månd slutar 07.40)

Ibland har jag dubbelassistans.

Du får handledning och utbildning löpande för att vi båda ska känna oss trygga. Tillträde enligt överrenskommelse.

Låter det intressant så tveka inte att skicka in din ansökan med Personligt brev, CV och referenser. Skriv gärna hur mycket du vill jobba. Löpande urval.

Märk ansökan med, ”Höst”

som du skickar till

mailadress 9041@smilmalmo.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se