Hoppa till innehåll

Personlig assistent till dam på Krankajen, 70% vikariat i 5 v.

Sista ansökningsdag
12 september 2024 (11 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Personlig assistent sökes på deltid 70% i 5 veckor med början den 30/9-2024. Vikariatet pågår from den 30/9-2024 tom den 1/11-2024 till rullstolsburen dam bosatt i Malmö (västra hamnen). Det är bra om du kan gå bredvid veckan innan.

Du kommer att arbeta dagtid vardagar månd-torsdag, 28 timmar i veckan, ca kl 9.00-16.00 de dagarna. Du som söker skall vara lyhörd, mycket självgående & ansvarstagande.

Mina intressen är litteratur, konst & resor. I hemmet trivs jag med att pyssla, baka och sköta om mina blommor. Jag har en katt, så du får inte vara kattallergiker.

SMIL, Samarbetsorganisation för Malmö Independent Living, har anordnat personlig assistans för barn och vuxna sedan 1990.

Vi anordnar personlig assistans för personer bosatta i Malmö med omnejd, och är ett kooperativ utan ekonomiskt vinstintresse!

SMILs nyckelord är självständighet, frihet och god personalvård. Vi har friskvård. Vi är en IfA-godkänd assistansanordnare, med rötter i den rörelse som en gång i tiden bidrog till att personlig assistans blev en möjlighet i Sverige. SMIL har både medlemmar och anställd personal som funnits med sedan SMILs tidiga start! Vi har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans för både vuxna och barn.

Läs mer om oss på vår hemsida www.smilmalmo.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se