Hoppa till innehåll

Samordnare Skåne

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Samordnare SoL till Sapling AB

Sapling är en organisation som engagerar sig djupt i att skapa förutsättningar för en bättre tillvaro för dem i behov. Vi söker nu en engagerad och kompetent Samordnare för våra olika verksamheter, vilket inkluderar skyddat boende, försöks- och träningslägenheter samt jour- och familjehem. Tjänsten innebär att du kommer att resa mycket i tjänsten och ha ett rikstäckande upptagningsområde.


Om Sapling

Vi på Sapling är en pålitlig partner för socialtjänsten och vi arbetar aktivt för att skapa lösningar istället för låsningar. Vårt team består av dedikerade samordnare och en engagerad verksamhetschef. Vi är ett litet företag med stora ambitioner att växa och utvecklas, och att hitta rätt typ av medarbetare som matchar vår företagskultur är avgörande för oss.


Om rollen

Som Samordnare SoL hos Sapling kommer du att vara en nyckelperson inom vårt team. Du kommer att arbeta nära klienter, arbetsledare, kontaktpersoner och ha regelbunden kontakt med socialtjänsten. Rollen innebär att du kommer att resa mycket och ha ett rikstäckande ansvar för att koordinera och utveckla våra olika verksamheter. Det är av stor vikt att du är trygg med att åka bil och kan anpassa din arbetsvecka utifrån klienternas behov. Vi tillämpar kontorstider men med hänsyn och respekt för våra klienter i första hand.


Vi söker en person med hög arbetsmoral och kompetens inom området. Det är ett krav att du är utbildad socionom eller har en likvärdig utbildning. Vår rekryteringsprocess kommer också att innefatta personlighetstest, arbetsprov och flera intervjuer. Som ett litet företag är det viktigt för oss att hitta rätt medarbetare som inte bara har rätt kompetens utan även passar väl in i vår företagskultur.


Krav

Vi lägger stor vikt vid kompetens och utbildning. För att lyckas i denna roll behöver du vara van vid att ha flera bollar i luften samtidigt och att kunna hantera en hög arbetsbelastning. Du ska ha en stark psykisk immunitet och förmågan att lösa utmaningar som uppstår. Det är också viktigt att du är bekväm med att resa i tjänsten och anpassa din arbetstid efter klienternas behov.


Vad vi förväntar oss

Vi förväntar oss att du är entreprenöriell, ser möjligheter och är redo att omvandla idéer till konkreta handlingar. Som en del av ett växande företag är det viktigt att du delar vår ambition att expandera och utvecklas.


Vad du kan förvänta dig av oss

Vi på Sapling stöttar alltid våra medarbetare i att växa i sina yrkesroller och erbjuder möjligheter till intern rekrytering till nyckelpositioner. Vi har kollektivavtal, extern handledning och olika mötesforum för att skapa förutsättningar för framgång. Tjänsten erbjuder möjligheter att omvandla dina intressen och passion till värde för både dig och samhället.


Välkommen med din ansökan till Sapling - det är inte bara ett jobb, det är en livsstil!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (90 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se