Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om företaget:

Swedegg har funnits i 24 år och sysslar med unghönsuppfödning, äggproduktion och spannmålsodling. Swedegg är ett familjeföretag som ägs och drivs av syskonen Malin och Alex. De är den andra generationenoch sedan i år så packar vialla våra ägg själva direkt på gården och leveras ut till butiker & grossister under varumärket ”Direkt från bonden”

I Skåne har vi hönshus i Örkelljunga, Landskrona och Eslöv. Vi producerar ägg av alla sorter. Frigående inne, ute samt Eko.

Swedegg är inne i en tillväxtfas och det görs investeringar för att vi ska kunna fortsätta växa i framtiden.Vi ska nu utöka organisationen och nå ut till fler kunder däravsöker vi en säljare till Region Syd inom affärsområdet dagligvaruhandel, grossist, hotell &restaurang och storhushåll.

Tjänsten och kvalifikationer:

Swedegg ska tillsätta en säljare tillvårt framgångsrika koncept – vi söker nu dig, vår nya säljare i Syd!Du behöver hantera distriktet som om det vore ditt egna företag och ha ett eget driv för att lyckas.

Om du är en öppen, förtroendeingivande och målmedveten personsom dessutom har tidigare erfarenhet som säljare inom dagligvaruhandeln– då kan det vara du som är vår kommande lagspelare!

Vi söker en säljare med ett stort driv att hjälpa oss lyckas att producera, packa och sälja alla ägg själva. Du kommeragera en viktig länk mellan Swedegg och våra kunder, driva marknaden framåt och etablera goda relationer.

    Tjänsten innebär nyförsäljning av ägg genom telefon och besök hos butiker, grossister, storkök m flrunt om i Skåne. Den innefattar ävenordermottagning, kundvård och planering av leveranser i samråd med packeriansvarig.

    Som person är du genuin, rejäl och ärlig. Du kommer till ett utvecklande och välmående företag.Du talar flytande svenska och engelska och hartidigare datavana.I tjänsten som säljare ingår bil, mobiltelefon, dator och andra nödvändiga arbetsredskap.

    Anställning

    Tjänsten är heltid.

    Fast lön enligt överenskommelse.

    Tjänstebil.

    Vårt urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan snarast!Rekrytering

    Tjänsten avser en anställning direkt hos vår kund där Rosénssons Bemanning & Rekrytering AB ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Rosénssons är företaget som bemannar och rekryterar utan att tumma på kvaliteten. Vi gör våra kunders vardag lite enklare!EJ ansökningar via mail eller samtal, endast via länken.

    Vid frågor kontakta ann-charlott@rosenssons.com

    Vi ser framemot din ansökan!

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    31 augusti 2024 (34 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se