Hoppa till innehåll

Frisör till Rapunzel of Sweden - Malmö

Sista ansökningsdag
01 februari 2025 (153 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en frisör med ett brinnande hjärta för att skapa wow-ögonblick för dina kunder? Gillar du att mixa kreativitet med precision och vill jobba på en plats där din passion får fullt spelrum? Då är Rapunzel of Sweden den perfekta scenen för dig!

Hos oss handlar det inte bara om klipp och färg, utan om att skapa en upplevelse som får våra kunder att le stort och komma tillbaka gång på gång. Vi är ett team som trivs med att samarbeta, skratta tillsammans och lyfta varandra till nya höjder – och vi vill att du ska bli en del av den härliga energin!

Vad väntar dig hos oss?

Attraktiv lön & förmåner: Vi uppskattar ditt hårda arbete och ser till att du får en lön som motsvarar din expertis. Utöver det kan du njuta av fina personalförmåner och rabatter som gör att du trivs extra bra hos oss.

Personlig och professionell utveckling: Hos oss är det kul att växa! Vi erbjuder utbildningar som låter dig fördjupa dina kunskaper och experimentera med nya tekniker. Vi samarbetar med Wella och ger dig chansen att ta din kreativitet till nästa nivå.

Specialistutbildning inom extensions: Drömmer du om att bli mästare på extensions och hårdelar? Vi ger dig verktygen och utbildningen du behöver för att bli en riktig proffs på området.

Vi ser gärna att du har med dig:

  • Gesällbrev: Om du har ett gesällbrev, är det en stor fördel!
  • Erfarenhet: Har du jobbat inom frisöryrket tidigare? Det gillar vi!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 till100% och kan vara precis det nästa spännande steget i din karriär! Ansökningar tar vi emot via Teamtailor.

På Rapunzel of Sweden följer vi kollektivavtal och strävar alltid efter att skapa en arbetsmiljö där alla känner sig inkluderade och motiverade. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och dela vår passion för extensions och fantastisk kundservice med dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 februari 2025 (153 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se