Hoppa till innehåll

Uppdragsledare – mobila mätningar

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och forma morgondagens infrastruktur? Som en del av vårt dynamiska team inom Road Survey Technology (RST) får du chansen att arbeta med banbrytande mätteknik och datainsamling på en internationell marknad. Här väntar varierande uppdrag och en arbetsmiljö som inspirerar till utveckling och innovation. 

Som uppdragsledare hos oss på Ramboll blir du en nyckelspelare i vår strävan att leverera förstklassiga lösningar inom Vägytemätning och Mobile Mapping. Du kommer att ansvara för att marknadsföra och sälja våra tjänster, delta i affärs- och anbudsarbete samt leda och koordinera mätuppdrag från start till mål. Din roll innebär också att du får möjligheten att arbeta både strategiskt och praktiskt, med uppgifter som sträcker sig från planering och inmätning till kundkontakt och ekonomi.

Hos oss på Ramboll får du inte bara ett jobb – du får en karriär med möjligheter att växa både personligt och professionellt. Vi erbjuder:

  • En hybrid arbetsmiljö med stor flexibilitet och placering i Malmö.
  • Ett engagerat team bestående av ingenjörer och mätoperatörer.
  • Tillgång till avancerade mätsystem och ett omfattande kontrakt i Sverige som sträcker sig över flera år.
  • Möjligheten att arbeta internationellt och med varierande uppdrag.

Som en del av vårt team får du ständigt utvecklas genom utbildningar inom både våra mätsystem och Rambolls kvalitets- och ekonomisystem. Vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och ser till att du får det stöd och de verktyg du behöver för att lyckas.

Gör skillnad och utveckla din karriär med oss på Ramboll. Ansök idag och bli en del av framtidens vägledning inom mätteknik! Varmt välkommen med din ansökan, senast den 25 augusti. (dvs före den 26 augusti).

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Nadia Milotti på tel. 076-8554059 eller via mail Nadia.Milotti@randstad.se alt. Kristin Svensson på 070-7932204 eller kristin.svensson@randstad.se. (Semesterperioder kan innebära att vi svarar med fördröjning).

För Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver du bifoga ditt CV i din ansökan. Önskar du även skicka med ett personligt brev eller annan kompletterande information kring din ansökan ber vi dig lägga med det i samma dokument, t.ex. som en inledning på ditt CV. 

Ansvarsområden

Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Road Survey Technology (RST) som omfattar cirka 100 personer och en stor flotta av mätsystem för datainsamling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som uppdragsledare omfattar att:

  • Marknadsföra våra tjänster internt samt sälja oss externt.
  • Delta i affärs- och anbudsarbete.
  • Ansvara för genomförandet av mätuppdrag, såväl praktiskt (planering, inmätning, bearbetning och leverans) som affärsmässigt (kundkontakt, administration och ekonomi). 
  • Kunna utföra och delta vid inmätning, dvs. ha möjlighet och vilja att arbeta i fält långt hemifrån.
  • I samarbete med övriga i teamet utveckla och effektivisera våra arbetsprocesser.
  • Att vid problem, driftsättning eller utveckling av mätsystemen arbeta med vår verkstad i Toftanäs

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. Att utbildas inom Rambolls kvalitets- och ekonomisystem kommer att bli lika nödvändigt som utbildningen av våra mätsystem. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • En ingenjörsutbildning och flerårig erfarenhet inom samhällsbyggnadssektorn, gärna med inriktning på mätningsteknik eller geodesi.
  • Erfarenhet som uppdrags- eller projektledare och trivs i en samordnande roll.
  • God kommunikationsförmåga på svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Arbetat med entreprenörer inom anläggning eller väg.
  • En analytisk förmåga och ett proaktivt arbetssätt.

Som person och uppdragsledare hos oss är du en som trivs med att ta initiativ, är kvalitetsorienterad och strukturerad. Du har en naturlig förmåga att se helheten samtidigt som du inte missar detaljerna. Din förmåga att samarbeta och kommunicera effektivt med både kunder och kollegor gör dig till en ovärderlig tillgång i vårt team. 

Om företaget

Ramboll Sweden AB

Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen. Läs mer på www.ramboll.com/sv-se
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se